Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.12.2009 14:11 - Автоцитати VI
Автор: raylight Категория: Забавление   
Прочетен: 3784 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 28.12.2009 20:46


Звездите са звезди, защото са измама

Сегашното положение на народа ни не е от демокрацията, това са закъснели поражения от комунистическата/тоталитарната омраза, мутациите на едно масово облъчване на умовете на хората.

Грамотността не е умение да се пише и чете, а да се разбере написаното. Има си степени на грамотност в зависимост от степента на сложност на текста (наличие на подтекст, двусмисленост, многопластовост, специална терминология). Нашите критерии за грамотност са неадерталско ниски.

От трън та на глоK (Глок – марка австрийски пистолети)

Пълно политическо разложение в Разлог.

От Десница станахме ДСница

Който не работи, не трябва да е*е.

Алхимията на спомените превръща оловото на миналото в златото на мита.

Каква е приликата между демокрацията и Българската демокрация? - Като приликата между чадъра и Българския чадър.

Жените се избиват за мен, но толкова успешно, че никоя не стига до мен.

Истината е симетрията между фактите и обяснението на фактите. Да кажеш истината означава да обясниш фактите както са и това е балансът между съществуващото и знанието за съществуващото.

Снимането с цигара в ръка/уста/други части не е секси, както и снимането с огнехвъргачка не би било. "Гледай ми парниковия ефект" е посланието на такива снимки

Ако Фейсбук е мрежа, то ние сме рибите. Някои - акули, някои - шарани.

Расизмът е дискриминация на базата на расова принадлежност. Културизмът е дискриминация на базата на културна принадлежност. Повечето расисти всъщност са културисти.

Не е ли незаконно да продават новата книга на Дан Браун с твърди корици? Може някои от читателите да се пребият до смърт с книгата, след като я прочетат.

За многоженството - Единствен Пръстен ги владее, Единствен той ще ги открие, Единствен вси ще ги сбере и в брак ще ги обвърже.

Аз съм против толерантността и съм за разбирането!

По съветско време държавата не позволяваше да има престъпност, защото това беше нейна работа! Всички убийства бяха национализирани.

"Човекът е единствения представител на животинския свят, който може да нарисува права линия" - Това е линията, която ни отделя от животните, защото е продукт на съзнанието

Защо не отличат като човек или Мъж на годината някой, който е спасил човешки живот - пожарникар, планински спасител, анонимен дарител за дом за деца или художника Черни?

Кое е по - добре - здрава, мъжка игра или красив футбол?

Атеизмът е най – радикалната религия.

Мизерия Онлайн - социалните мрежи като анти-утопия

На кого му е хрумнало, че ако сме произлезли от животни, това означава, че сме животни? Това е сериозен логически въпрос. Ако си произлязал от нещо, как би могъл да бъдеш това нещо, получава се противоречие. Хората са нещо повече от животните, независимо дали са произлезли от тях или не, защото са изменили своето състояние.

Легионери сини, вий бихте отбор на Мусолини! (Лацио – Левски 0:1)

Фундаментален народен парадокс: Никой не е над закона, но няма по - голям от хляба.

Аз предлагам да направим Партия на Българите. Щом скъпите ни малцинства се ръководят по акъла на терористи, то ние ще гласуваме също етнически и така ДПС и ПОМАК никога няма да могат да минат бариерата в парламента и ще загубят почти всички местни избори. Гласуваме ли етнически, малцинствата просто ЩЕ БЪДАТ СМАЗАНИ. Затова се гласува политически, скъпи Българи от разнообразен етнически произход и разнородна култура.

Гоце, позор, защо не си в затвор?!

За Рождеството да си пожелаем... да изчезне злото!




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. luben - Cool
28.12.2009 15:20
Преди малко четох глупости от новините + интервю на Стоичков - т.е. глупости умножено по 2. Мерси, че пускаш свежи неща. Все пак е Коледа ;)

Никога не съм се съмнявал в масовата глупост, но защо ми се струва, че тя расте по абсолютни стойности - или ставам по-умен (и виждам повече глупости), или оглупявам (и не мога да различа умното от глупавото и глупавото продължава да ми се вижда повече)
цитирай
2. raylight - Според мен глупостта не расте,
28.12.2009 18:06
защото тя е безкрайна, просто видимата глупост нараства, защото глупаци подбират новините
цитирай
3. haralanov - Честито Рождество Христово
28.12.2009 19:12
Бъди здрав!Другото е далече по-маловажно!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raylight
Категория: Технологии
Прочетен: 3234725
Постинги: 365
Коментари: 2485
Гласове: 11853
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031