Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.12.2010 21:23 - Какво би казал Бойко Борисов или 17 мига от есента
Автор: raylight Категория: Политика   
Прочетен: 22815 Коментари: 33 Гласове:
27

Последна промяна: 10.12.2010 23:29

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


 

Какво би казал Бойко Борисов или 17 мига от есента.

 

През изминалата седмица 27.11.-3.12.2010 в централата на ДСБ са преоброили седемнадесет – 17!  Обществено – политически скандала. Това е своеобразен рекорд в новата история на Четвъртото Българско Царство. Ето и най – интересното от тях:

 

            В Събота и Неделя разбрахме, че:

 

1.  Вежди Рашидов и 40-те разбойници са посетили на държавни разноски трапеза, дадена от видна Българска метреса или актриса  агент Бонев, по случай успешното връчване на несъществуваща награда на привидно съществуващия и филм. Медиите в Италия гръмнаха от любов и уважение към Българската връзка, но се оказа, че пиршеството било за сметката на Бонев.А така. Оказа се, че пък филмът бил за сметката на Българския данъкоплатец, тъй като е субсидиран от министерството на културата и вътрешните работи с 330 000 лв. Деноминирани.

            2. Прокуратурата влезе и защити сегашния главен мюфтия Надим Генджев от предишния главен мюфтия Мустафа Хаджи в сградата на мюфтийството. Мюфтийството е официалната институция, представляваща исляма в България. Мустафа Хаджи е назначен за главен мюфтия, но съдът възстановява Надим Генджев. Мустафа Хаджи дължи пари на Надим Генджев и полицията заедно с частен, т.е. феодален съдебен изпълнител влиза, за да опише имуществото. Мустафа Хаджи вика свои привърженици, които се събират с десетки навън и се готвят за щурм. Конфликтът е прекратен с пристигането на небезизвестния прокурор – шоумен Николай Кокинов, който действа по Соломоновски - запечатва мюфтийството, докато се установи законно ли е влязла полицията заедно с частния съдебен подизпълнител. Прокуратурата разследва законността на съдебно решение, вместо да го изпълнява. Следователно Прокуратурата е върховният владетел на държавата. Саурон ряпа да яде.

            3. Цецка Цачева пътувала с луксозни чартъри в Европа за 35 бона – Явно партийното минало на другарката се е превърнало в партийно настояще.

 

В Понеделник научихме, че:

 

4. Отлагат за пореден път делото “Наглите”, ВСС се опитва да натисне съдиите да си вършат работата. Опитът на ВСС е излишен, тъй като съдийката по делото е свършила всичко необходимо, то да върви максимално бързо, доколкото тромавата и нереформирана съдебна система му позволява. Досегашното забавяне е от съществени пропуски в обвинителния акт, превръщащи го в полов по недопустим дори за занижените ни обществени стандарти начин. Нежелаещата да осъжда свои хора прокуратура се извърта като награбена селска мома в купа сено, сякаш осъзнала връзката секс- бременност-дете-отговорност за първи път. Правителството обвинява хора без доказателства и без да реформира системата, прокуратурата защитава актовете си бездушно, а съдиите нямат останала смелост. Затворен кръг на медийни ефекти и реални индулгенции на кандидат -закононарушителите

 

            Във Вторник узнахме, че:

 

            5. След като Бойко Борисов преди години категорично отказа да влага милиарди в един празен гьол, а Симеон Дянков каза, че няма да даде и стотинка от държавния бюджет за атомния концлагер Белене, в последните месеци първият се извъртя като танцьорка на пилон, а вторият замълча като сфинкс без загадка. Сергей Кириенко, някой си там от Русия, дойде, видя и ни натресе Белене за цена не повече от 6.298 млрд долара, от които на думи няма да платим нищо, а на практика 50% е от нас. И това е само атомният концлагер, без прилежащите сгради, инфраструктури, които явно ще ги строим концлагеристите. А, да – има чуждестранни инвеститори от Финландия с 1%. И Сърбия с 5% бакшиш. Инвестицията изглежда сигурна, печалбата е евентуална.

            6. Всички искат парче месо от Бойковата гръд – БАН, лекари, културтригери, като акули надушили кръв скачат на изтерзаното тяло на титана на една отминаваща епоха, за да откъснат каквото могат, защото знаят, че той не може да се защити. Бойко Борисов обича всички хора на света – светци и престъпници, курви и богини, леви и десни, мъже, жени и трансексуални, вярващи, атеисти и сатанисти. Уважава Румен Петков и Трактора, но се бори с престъпността, фен на Меркел, но целува ръка и на Путин, демократ е, но благоговее пред Живков. Той иска да е приятел с всички. Това включва и добрите и лошите и тъпото копеле. Бидейки приятел с всички, той позволява на всички всичко, вкл и кражбите и другите престъпления. От Аристотел знаем, че “този, който е приятел с всички, е приятел с никого”. Безграничният хуманизъм на Бойко Борисов позволява на БАН да скача, вместо да се реформира, на лекарите да заграбят националната каса, вместо да спрат корупцията в средите си, на културните дейци да искат повече пари в условия на дефицит и т.н. Нека искат. Всеки има право на протест. Само един обаче, има право на избор и това е Бойко Борисов. Той решава какво на кого дава, защото народът го избра да решава. А не да обича всички в ступора на парадоксалния си хуманизъм.

 

            7. Бившата директорка на Фонд Земеделие Калина Илиева се оказа с фалшива диплома. Преди време тя бе уволнена, защото родила дете, вместо да умре. Излъгала била за причините за болничните си. После се оказа, че имала фалшива диплома от немски университет и брилянтно излъгала Бойко Борисов като дъщеря на негов приятел пожарникар. След това се оказва, че е пращала над 400 сигнала за корупция до ОЛАФ - топяла фирми за техните престъпления. Не е ясно кой кого в тази “сага за Форсайтови”, но е ясно, че Бойко Борисов могат да го излъжат само, ако е брилянтно, а Мирослав Найденов могат ДАНС да го разследват 6 месеца и да не заподозре нищо. СРС, любов, лъжа, предателство, корупция и весели скечове – всичко в 45 минути.

 

            В Сряда дочухме, че:

 

            8. МВР е подслушвало 24 часа как лекари заговорничат за смъртта на недоносено дете и може би през цялото време са яли пуканки, превръщайки се в съучастник. Или просто не са им стигнали технологиите, за да разберат навреме какво се записва автоматично. Вземи едните, удари другите.

 

            9. Депутати от почти всички партии в парламента са се вързали на предложения за безплатни луксозни телефони. Почти всички, защото честните и/или умните депутати  от Синята Коалиция, любезно, но твърдо са отхвърлили поканата на фирмата “Клаус Барби”. Име на виден нацистки престъпник, когото Атака не са и чували, което доказва, че изобщо не са болни националисти, а направо социал-демократи с руска душевност. Точно същите излязоха с контратезата, че Синята Коалиция е организирала БТВ и еди колко си часа да проведат активното мероприятие, щом само те не са били там. Да, скъпи ГЕРБ, АТАКА, ДПС и БСП – има заговор, но този заговор е на родителите и на учителите на депутатите от Синята коалиция – заговора на доброто възпитание и образование. Синята коалиция не краде на дребно. На Синята коалиция гащите не са жълти, нито дъхът ѝ вони. Тя подаръчета не иска, а правила, важащи за всички. Това ще е достатъчно всички почтени капиталисти да се нагушат според способностите си.

           

В четвъртък и Петък ни съобщиха, че:

 

            10. Румен Петков без виза за САЩ. Румен Петков, човекът с две висящи дела, който стана вътрешен министър при НДСБС(Д)ПС само защото прокуратурата му ги сне, а не защото го оневиниха, та този човек, пикал в Плевенския фонтан, любил се с братя Галеви и издал Трактора на Багера – този човек остана без виза. Скандално! Мигновено всички държавни органи се втурнаха да го защитават, че срещу него не се води дело и е чист като незапълнен гроб. Сякаш ги е срам, че го разследват, след като им е бил министър на вътрешните работи. Обясниха му се в любов всички полови органи на властта, но хамериканския империалистически гад настоя. Румен Петков плаче в ъгъла без достъп до обетованата земя на капиталиста, а от вярното му комунистическо сърце работническата кръв се лей над портфейла, претъпкан с капиталистически долари. В миг безумен на тъга той изригна като Везувий над американския помпей и нарече Вещера Уорлик/Уорлок пиян наркоман. Но, спри небце! Тез устни затвори ги, в гняв и горест твойто име с похулни думи ще очерна!

 

            11. Къртици на Маргин са работили цели три години в комисията на Кушлев. Кушлев е съвременният Робин Худ, ограбващ богатите мутри в полза на бедните. Маргините се водят от богатите. Къртиците са техни, а къртичината – всеобща. Не остана зеле за претакане.

 

            12. Гранде финале обзоро ди седмицио – Българският парламент прие държавния бюджет за лето 2011-то на тъмно и без да иска. Отвратени от собствените си решения, с които откраднаха 1.5 млрд лева от Българските данъкоплатци, депутатите на ГЕРБ и АТАКА скришом пробутаха дереформистките си възгледи в паричен вариант. Още една стъпка назад към прокламирания светец на църквата на мастиите от последните дни – ТАТО. Още една стъпка назад от капитализма. Национализация, национализация, национализация! Нямате деца? И деца ще ви направиме, хъ-хъ-хъ!

 

РЕАКЦИЯ

 

Всички тези скандали и още се случиха в рамките на една седмица: Провали в борбата с престъпността, прикриване на корупция в министерствата, промяна на геополитическия курс на страната, възвръщане на тоталитарните практики, шоу, кеч и скеч в 7 дни! Ето защо с някои приятели, членове на ДСБ съставихме едно пробно изявление, което ние бихме направили, ако бяхме начело на партията ни:

Безредието, в което се намира това управление кара все повече Български граждани да се тревожат за бъдещето и това е видно от лавинообразно нарастващият брой на скандалите през последната седмица по всички етажи и във всички сфери на управлението. Управляващите показват празна ефектност без ефективност, тотално обръщане на геополитическия курс и ширеща се престъпна некомпетентност. Това са преки резултати от несистемност и непоследователност в управлението, породени от страха от реформи, некомпетентността и непрозрачността.

Като коректив на настоящето правителство и единствена реална дясна алтернатива изискваме от управляващите да проявят политическа воля за справяне с ескалиращото в обществото напрежение чрез смели и адекватни реформи. Призоваваме ги да проведат тези реформи сега, докато все още могат да понесат политическа им цена.

 

Както виждате, езикът на това е много сух, но не като шпека от Павликени, а като латинска философия. Нашият кумир Бойко Борисов има жив и своеобразен език, с който картинно предава сложни мисли по разбираем начин за своето паство. Ние обичаме хората не по – малко от него, но обичаме по – малко хора от него – без престъпниците. Затова искаме да се обърнем както той би го направил. Ето превода, който съставих в опит да подражавам на Бойко Борисов в неговото майсторство на пост-модернистичния стил на изказ:

 

            Задникът на управлението лъсна, дами и господа! Лъсна и от него само “скандали” хвърчат. Народът не може повече да преглъща това! Господин депутата гледа скъпи телефони девствено тука, министри с голо дупе натаралежените закони ще ми мачкат, а ГЕРБ управляват парите ни както Станишев не ги е управлявал! В един гьол милиарди наливат, а хората няма какво да ядат! Лекарите искат майка си и баща си, БАН плаче за имотите си, ама не ще да го извъртим по европейски тука. Някакви къртици ровят из Кушлев ли беше, комисията? Някаква другарка ще ми лети с чартър. Аз още пътувам със старата си черна нокиа, тя  - с частен самолет. Аллах акбар, както казват главните мюфтии - и двамата! С цялото си сърце подкрепям прагматизма в ситуацията с дефицита в бюджета, ама както и да се извъртиш, гъзът ти все отзад стои. И иска да папа. Не може така да се харчат народните пари. Коя е тая Богомил Бонев, Мишел Бонев какъв е тоя клоун Петков, Метков, ще ми къса отношенията със САЩ. Ай, холан! Искаме тия от управляващата двойна коалиция да се хванат за мотиката и да копат, докато се не закопат, не ги ли е срам, маймуни с маймуни! Не може и с Европа и с Родопа!

    

 


image 



ГЛАСУВАЙ В СВЕЖО



 



Гласувай:
27



Следващ постинг
Предишен постинг

1. thetrooper - Субсидията от министерството на културата
05.12.2010 21:30
не беше ли 300 000 евро, а не лева (били те и деноминирани)?
цитирай
2. raylight - Митко,
05.12.2010 21:40
аз четох за лева, евро още по - зле. Моля те, моментирай и свежо, брои се като глас
цитирай
3. zaw12929 - Ставали скандали....в нашата държава...,
05.12.2010 21:43
Нека, има екшан, има надежда да си отмъстим- няма значение на кого!
цитирай
4. tera - Уф, най-накрая нещо дето си залужава да се прочете в този блог,
05.12.2010 21:48
вече съвсем се бях отчаяла :)
Бат Бойко много се орезили, не съм му гласувала защото сърце не ми даваше да подкрепя войнстващата простотия.
Даже и постче му посветих оня ден, но тезата че НЕ е безгрешен, меко казано не се радва на популярност тука.
Имам чувството, че държавата е във вакуум в момента и предстоят лоши работи.

Какво мислиш за Вацлав Хавел? Лично аз много го харесвам, по-скоро като интелект, не съм запозната чак толкова с политиката му, но според мен си беше на място на тази позиция, а не като нашият терминатор, който не е президент, ама май има голям мерак да стане, каквито и да ги приказва. Но при сегашните обстоятелства едва ли ще го огрее. Въпреки че от наш'те хора всичко може да се очаква.
цитирай
5. tera - Апропо, 13-титя фатален глас в
05.12.2010 21:50
Свежо е моят!
лека вечер! :)
цитирай
6. raylight - Здравей,
05.12.2010 21:53
в Чехия и Полша имат големи политици, но те са по - на запад, а и при тях и режимът е бил по - лек, някакси, та са родили сериозни политици. Хавел и аз го харесвам, може би защото не съм научил нищо компрометиращо за него. И ние имаме свестни политици, но тук са едностранно оплюти, а и съм пристрастен.
цитирай
7. tera - Кажи ги тези свестните
05.12.2010 22:21
Да не си фен на Костов, щото аз не съм.
Свестниии.... чудя се, харасвах Александър Джеров. Даже съм гласувала за него като депутат в НС.
Май само него съм харесвала.
цитирай
8. raylight - Аз съм фен на Костов,
05.12.2010 22:31
но не е само той свестен. Има и всепризнати имена като Светослав Лучников например, много хора одобряват Филип Димитров, също. За 20 години кой знае колко имена не могат да се появят.
цитирай
9. анонимен - Яка статия!
06.12.2010 09:53
Всичко е вярно вътре, но не е нормално да се сочи с пръст един човек за всичко. Това е обратното на колективната вина - един е виновен за всичко. При Костов имаше много такива проблеми и далеч той не е виновен за всички тях. Помните ли скандала с лудата майка, която "загубила" детето си, и София беше блокирана от таксита? Е Костов лиеше виновен тогава, та за малко да падне правителството?
цитирай
10. raylight - Бойко не е виновен за всичко, но п...
06.12.2010 10:37
Бойко не е виновен за всичко, но понеже тои непрекъснато говори в първо лице единствено число и всички действия се лепят на неговата отговорност. Костов навремето не говореше така, а и него наистина го обвиняваха за неща, без връзка. Аз се старая да не включвам неща, които са съвсем без отношение към Б.Борисов като премиер - не му стоварвам потънали кораби и подобни. Идеята на поста е да го подтикнем към действие, защото той има властта да поправи стореното, не че той е сторил всичко
цитирай
11. анонимен - Ще има още скандали......и повечето са забъркани кога...?
06.12.2010 12:17
По кое време е назначена К.Илиева......?
Р.Петков кога беше министър?С две или повече висящи дела..,срещата с Галеви..?
И тъй нататък и тнт......
Медиите са много услужливи,непрекъснато се говори за начина по който се арестуват престъпниците,груби били служителите на МВР.А помните ли,помните разбира се как бяха потушени справедливите протести на студентите,след случката пред дискотека Амнезия?Къде бяха медиите тогава?Прав е ББ, медиите не са свободни.
цитирай
12. анонимен - Тъжно...
06.12.2010 12:18
Бойко се отказва да решава важните проблеми (дори и с 13-тата заплата на оцапалите се догоре магистрати), но се изтъпани пред прожекторите, когато безименните хорица си свършиха тихомълком перфектно работата и освободиха хората от пещерата.
цитирай
13. анонимен - десна
06.12.2010 13:28
много точно написано. браво.
цитирай
14. анонимен - Кучетата си лаят....кервана си върви!
06.12.2010 14:17
Всеки ден четем блогове...статии къде ли не...и какво от това ??? Това променя ли нещо...не нали :) Човека с ножичката си реже и не му дреме за словоизлиянията ви!!! Новия му хит околовръстното остана под вода при първия по як дъжд...е толко си е свършил работа по надзора!!! Що сега не хване изпълнители и проектанти и да ги набута в панделата, щото те са за там с тая свършена работа...що не ги задължи да си оправят насраното отводняване ??? Нееее....няма да го направи...не му остава време от рязане на лентички! Да не мислите че новите обекти са по качествени ??? Друг път!!! Докато има избирателност за фирми изпълнителки ще има и корупция в тая държава и НИКОЙ не е в състояние да ме убеди в противното!!! А къде пропуснахте скандала с Цецко в тая статиика..целия народ разбра как с пари от 2009 си купува жилища в 2007ма....само Боко Тиквата остана глух! Къде се е чуло и видяло да има АПАРТЕЙД към Българи в България...да ама тук има...бутат се не циганските незаконни гета...а къщите на Българи...съвсем избирателно при това!!! Що не попита Боко как и с какви пари са построени палатите по морето..а хукна да бута на обикновения човек надстройките или къщите му ? Да беше попитал как са узаконени и от кого сгради по плажа...хотели и кви ли не бетони който заляха Черноморието! Пари за данък колиба налага...да беше узаконил на богатите хора сградите с/у супер солена сума...ето му парите който налага като данък на родителите ни по села и паланки, който те едвам кътат за да вържат двата края! Италия освобождава гражданите си от данък първо основно жилище, а Боко вдига настоящия! Чудя се сляп ли е че терминали 1 и 2 са препълнени от заминаващи...накрая от кого ще събира пари ??? От помаци и цигани ли ??? Къде му е акъла..просто се чудя? Само след 3 год в Бг няма да остане работоспособен човек...всичко ще е навън прокудено от управниците крадци на България. 20 год не се спряха...още 20 няма да се спрът. Това е АБСУРД...време е някой да изхвърли боклука...изпя Слави
цитирай
15. анонимен - eto istinata
06.12.2010 15:33
КЪМ №14-ТОВА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ Е ГРОЗНАТА И СТРАШНА ИСТИНА И Е СТРАННО, ЧЕ ИНАЧЕ ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ АВТОР НА БЛОГА НЕ ПРОЗИРА ЗАЩО ТОЛКОВА ЦЕНЕНИЯ ОТ НЕГО КОСТОВ ПОДКРЕПЯШЕ Б.Б.
цитирай
16. mamkamu - Всъщност Костов каза, че са 19 :)
06.12.2010 19:59
Всъщност Костов каза, че са 19 :)
цитирай
17. raylight - В събота
06.12.2010 20:16
бяха 17. Костов е включил и събитията от събота и неделя, т.е. за 9 дни
цитирай
18. анонимен - zzd
06.12.2010 22:39
taka kato te 4eta se smej,ama sarceto mi pla4e.za6toto poslednata mi nadeja se sduhva i 6te tarsj postposledna.iliuzii oba4e njmam i kam kostov&martin njma da se vra6tam,makar 4e tam se krade6e s beli rakavic i zkonusaobrazno.moje pak bardokva da se pootesa i da vleze v 4as/dai bog/ama i toi ne e vinoven,kogoto i da izbere za satrudnik v tova blato vse 6te e jaba.ai so zdrave i blagodarj za smehinite.
цитирай
19. raylight - Костов и Мартин,
06.12.2010 22:54
не знам как се крадеше тогава, но имаше тринадесета пенсия и заплата, доходите скачаха два пъти годишно, мутрите не се стреляха по центъра и бяхме далеч пред Румъния, която се молеше да я вземем с нас за Европа.
цитирай
20. анонимен - Наистина българския народ има м...
07.12.2010 06:50
Наистина българския народ има много къса памет! Защо забравихте Костов колко фабрики и заводи съсипа, колко пари източиха РМД-тата? Да тогава имаше 13-та пенсия и заплата, но то е защото все още бяха останали тук-таме някои национални богатства, които следващите правителства доразграбиха! Намери се човек който да поведе битка с престъпноста и мафията / далеч съм от мисълта че е безгрешен/ , но на фона на досегашните се опитва да върши нещо, като ТОЙ поема отговорноста за всичко, и вместо честните и трудови хора да се обеденим и му помогнем по бързо да излезем от тая криза, типично по български търсим кусури и оправдания да не го направим! Ако Костов не беше разбил синята идея, сега нещата щяха да са различни! Видяхме управлението на СДС, на БСП и на НДСВ, даите да дадем шанс ГЕРБ! Стига сме плюли по форумите, некоректни хора винаги е имало, има и ще има във всяка една партия!
цитирай
21. raylight - даваме шанс на ГЕРБ. Не сме поискали ...
07.12.2010 09:33
даваме шанс на ГЕРБ. Не сме поискали вот на недоверие, нали? Само че засега ГЕРБ управлява по обратния на обещаното начин
цитирай
22. анонимен - Шанс
07.12.2010 17:39
Шанс! Какъв шанс бе братко! Дава се шанс на умен и работлив човек (екип). Писна ни от простотия, фишеци, хвалипръцковщина... Яд ме е, че накрая, с тъпотията си пак ще ни натресат червените кхмери (не че те самите са други де)...
цитирай
23. raylight - Даваме шанс,
07.12.2010 19:55
защото иначе ще се повтори Тройната коалиция. Нямаме ресурси да променим обществото радикално за две години, че да имаме абсолютно мнозинство. Борим се с многовековни ориенталски натрупвания и 65 години децивилизоване
цитирай
24. анонимен - Искам
10.12.2010 22:48
още някъде да гласувам "ЗА"!
цитирай
25. raylight - Благодаря ви,
10.12.2010 23:25
споделете го във фейсбук, пратете го на приятели по пощата, добавете връзка в коментар в някой форум - има много начини да се разпространи това :)
цитирай
26. анонимен - Да де
11.12.2010 14:52
Аме я кажете нещо и за апартамента в Барселона на пикаещия във фонтани
цитирай
27. анонимен - който и да е
12.12.2010 14:38
Страната се тресе от скандали,защото някой усилено се труди да ги продуцира.Щом и учениците протестират за ден по-голяма ваканция...Поводите могат да бъдат безкрайно много.Кой ли има интерес от това?И кой владее перфектно методите за контрадезинформация на обществото?
цитирай
28. raylight - Вие
12.12.2010 17:36
прочетохте ли статията?

Не става дума за изфаабрикувани сигнали, а за последствията от министерски действия или целенасочени бездействия
цитирай
29. luben - свежо наистина
14.12.2010 10:49
сетих се като го четох, че нашият Робин Худ докато е защитавал правата на бедните беше на заплата от около 7500 новички лева - 2 пъти повече от президента и мин председателя (да ме извиняват, ако взимат повече - не съм искал да им подценя труда и на тях).

Снощи на концерт на ФСБ, който беше велик, публиката бурно освирка името Бойко Борисов и неговият адрес/послание/писание/каквотоетам до състава, което явно бе замислено като пи-ар не можа да бъде прочетено. Горкият зам-министър на културата се опита да го прочете поне 3-4 пъти, но всеки път залата го освирка. Жалко, че Бойко не присъства да усети от народната любов. Жалко, че няма да го дават на живо, като му съобщават този факт!
цитирай
30. raylight - :))
14.12.2010 11:38
Жалко че я пропиля народната любов
цитирай
31. анонимен - За първи път чух лично мнение на ББ/БОКО червения войник-ХМЕР/
16.12.2010 16:32
Онзи ден пряко изрази лично мнение.По добре да се дадат пари за магистрала,а
не на пенсионерите.
Изборите май ще бъдат ТРИ в ЕДНО.От породата на развития соц. аман!
Атака да се замислят.Нещо вече не са желани и ДПС е готово да заеме мястото им.
Какво ще представляват след този момент?
цитирай
32. анонимен - Kostov
17.12.2010 11:07
\\\\\\\\\\\\\\\glasuvah pak za Kostov,vypreki,che negovoto pravitelstvo beshe edno ot naj-korumpiranite.Toj e naj-umnija politik.
цитирай
33. raylight - Браво,
17.12.2010 21:17
но при Станишев и Царя корупцията доста нарастна :))
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raylight
Категория: Технологии
Прочетен: 3243520
Постинги: 365
Коментари: 2485
Гласове: 11853
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930