Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.05.2009 22:00 - С БСП в четвъртото измерение!
Автор: raylight Категория: Политика   
Прочетен: 12746 Коментари: 24 Гласове:
1



 БСП е партия, чиито членове и симпатизанти живеят в многоизмерна вселена. В нея всичко е възможно – можеш да крадеш и да строиш едновременно, да биеш и да обичаш хората, да лъжеш и да казваш истината, да си в криза и да просперираш, да си страхлив и да респектираш, да опазваш реда с цената на тоталното му нарушаване, да избягаш от властта, оставайки на власт...

Тук приказни феи надскачат приветливи понита, безбради джуджета надвиват миниатюрни великани, златни дяволи даряват щастие на вярващите, малки космати топки летят в небето, реки от мед текат в пустинята, дъгите са в седем оттенъка на червеното, а реките текат наобратно...

СТИГА С ТАЗИ ПРИКАЗКА!

ИСКАМЕ РЕАЛНОСТТА СИ ОБРАТНО!

ИСКАМЕ БСП В ИСТОРИЯТА!

ИСКАМЕ БЪДЕЩЕ, А НЕ БЕЗКРАЙНО РЕЦИКЛИРАНО МИНАЛО!

А ВИЕ, КАКВО ИСКАТЕ?

image




image


image




Гласувай:
1



1. marystaneva - Станишев взе властта през 2005 година...
10.05.2009 22:10
Ако пак не гласуваме, ще изчезнем и ние! На тях не им пука, Масларова ще си внесе виетнамци.
цитирай
2. raylight - Така е
10.05.2009 23:01
вече си отгледоха кучета за тях
цитирай
3. анонимен - БСП
10.05.2009 23:01
Крайно време е тази прокоба да бъде ликвидирана! След изборите крадците трябва да получат заслуженото!
цитирай
4. анонимен - ok
10.05.2009 23:03
доган си бил купил яхта,сега искал и самолет.не самолет а цяла флота може да си купи след като управлява с помоща на комунягите и след като ние самите му позволихме .за това сега гласуваите правилно!
цитирай
5. анонимен - hatanasov - ИСКАТЕ ЛИ...?
11.05.2009 01:24
Случайна или нет моят код за влизане тук беше VOSR!
А вие не искате ли да ви вдигнат пенсиите повече от 2/ДВА/ пъти. А да си довършим магистралите? А да ви раздадем и пари от Европа?
цитирай
6. ka4ak - не е сташно,че взе власта
11.05.2009 02:04
страшното е,че е ватман!
цитирай
7. анонимен - Този път - завинаги!
11.05.2009 03:46
Голям син шут и завинаги в хиперпространството! Оказвайте натиск - демокрацията е справедливост! Нашата деликатност е неуместна и смешна в тези важни дни и по-важни следващи месеци. Да мислим как да препятстваме комунистите и компания да фалшифицират изборите! Да мислим и за ПОСЛЕ! Успешен финал и успешно продължение!
цитирай
8. veselaj - Много силно! Браво за постинга!
11.05.2009 11:10
Много силно! Браво за постинга!
цитирай
9. luben - Лошото е
11.05.2009 13:16
че са взели всички пари в себе си, повечето бизнес, а митологиите, глупостите и промиването на мозъци от 50 г. насам са заседнали на не малко важни места на тези, които ще гласуват. Като си говоря с различни хора и слушам за бай Тошовото време, за робството, за освободителите, за какво ли още не и ... виждам края на тунела като края на завършване на метрото. Но по принцип съм оптимист и се радвам на хората, които виждат и казват истината. Бат Бойко никак не ме кефи, а оня шут Яне Янев - също толкова малко, ако не и по-малко. А за жалост най-вероятно това ще са тези, с които ще се коалира синята коалиция.
цитирай
10. marystaneva - Предпочитам дясна коалиция!
11.05.2009 15:42
По-добре ли е да продължат да ни "оправят" БСП и ДПС?
цитирай
11. raylight - И аз
12.05.2009 23:03
съм за дясна коалиция във формат ЕНП
цитирай
12. анонимен - Уважаеми съ-форумци, Елемента...
15.05.2009 00:01
Уважаеми съ-форумци,

Елементарната математика показва, че при ниска избирателна активност (а такава се очаква - на хората им писна да гласуват и после да съжаляват...) най-много печелят БСП и ДПС, защото имат твърди електорати.
ГЕРБ може да управлява само заедно със СДС (и ДСБ) и... Атака.
Нито БСП+ДПС, нито ГЕРБ+СДС(+ДСБ) могат да съберат 50% + 1 депутат. И... остава да видим кой ще подкупи повече продажници от Атака! И кого ще заключва Сидеров в стаята му, за да не гласува за правителството...

Трудно ми е да приема, че коалиция, която ревеше срещу бариера от 8% може да бъде фактор изобщо!!! Та, къде са 8, а къде са 51%!!! Нали уж всеки си поставя за цел да "спечели".

Или накрая пак (в типичен стил-клише) всички партии ще кажат, че са спечелили:
БСП ще "спечели", защото все ще се намерят избори от миналото, чийто резултат да е бил подобрен (та дори и да са през 1923 примерно) и защото ще има реплики "спечелихме в Долно Забутанци, взехме им Кривокрушене и т.н.).
2. ДПС ще спечели, защото ще... спечели. Те така си опекоха работата, че чудо трябва да стане та гласовете от чужбина (т.е. една конкретна държава там) да не им удвоят и утроят гласовете от България. Имат си гарантиран процент, защото турците си гласуват за турци, а не за Бойковци или Серговци.
3. ГЕРБ ще "спечели", защото като събере най-високия процент, Бойко ще си повярва, че държавата му е бащиния, а ако не успее да се спазари с Атака, ще ореве света, че "се подменя вота на избирателите и че имал най-много депутати, а не е премиер".
4. СДС+ДСБ ще "спечелят", защото ще подобрят резултата си спрямо предишните евро-избори. Ама, извинете, то всеки резултат, по-висок от 0 (НУЛА) депутати, си е подобрение... Учуден съм как първо Надежда Михайлова ПРОДАДЕ СДС на търговеца на кафе Пламен Юруков, а сега му се сърди, че го бил "приватизирал". А-а-а, "га яде кинтите ни рива, а, Наде"! Дано да се осъзнаят кои са и за какво се борят, че в момента са в политическа и юридическа шизофрения.
5. Атака ще спечели - в буквалния смисъл.
Тъй като никоя от двете големи коалиции няма да събере повече от 50% депутати, Атака ще се явява решаващ фактор. Затова, в буквалния смисъл - "кинти, кинти, кинти"! Предателите на Сидеров яко ще забогатеят в замяна на продажните си гласове.
=============
В заключение - тъй като самият аз се занимавам с писане и пускане на проекти, финансирани от фондовете на ЕС - работя с фирма, която е супер-близка с БСП, а последният ми клиент беше... Бойко Методиев Борисов - по оперативната програма за общинските пътища. Човекът хич даже не се притеснява да си работи с БСП.
Това малко ми прилича на цирка на мачовете Левски-ЦСКА. Там футболистите уж са готови да се избоят и се псуват де що сварят, а жените им заедно ходят на козметик, футболистите заедно си спретват мениджърски агенции, а накрая заедно запиват в БИАД. То, затова и Орешарски беше кандидат на СДС за кмет на София, ама си пиеше бирата с врага от БСП. Та така - син кандидат кмет става червен министър. Та тогава какво да се чудим за ББ.
А на МД инициалите му са достатъчни - тоя мъдурник няма да обедини СДС - най-много да се нагъзи на Костов.

Жалко, че аз като десен избирател, не мога да си намеря свястна дясна партия, за която да гласувам... Затова ще гласувам за себе си и ще ида за гъби. :)
цитирай
13. marystaneva - Анонимен = страхлив
15.05.2009 07:06
Ей, мине - не мине известно време и току се появи някой анонимен да подхвърли как ГЕРБ "не се притеснява да си работи с БСП". Това няма да стане, но ако наистина го вярвате, не го допускайте бе, хора! От вас зависи! Идете и гласувайте! Дайте възможност на ГЕРБ да управлява самостоятелно! Бойко може и да не знае всичко, но умее да си подбира екипа, а това е много важно. Пък ако не стават, ще ги сменим и тях. И без това в момента няма по-добър вариант.
цитирай
14. raylight - Дайте възможност
15.05.2009 08:52
на синята коалиция на да бъде ключов фактор в управлението! Това е традиционната десница, която е задължителен елемент от успешно управление
цитирай
15. анонимен - marystaneva, Мила г-жо Станева, Не ...
15.05.2009 10:21
marystaneva,

Мила г-жо Станева,

Не съм страхлив, просто който желае повече подробности дава email адрес или телефон и аз се свързвам с него.

Не ми ли вярвате, че Бойко Борисов пуска евро-проекти за общински пътища чрез фирма на БСП и то в Министерството на регионалното развитие, което се управлява от БСП?

Ами, публикувайте мейл-адрес и аз веднага ще ви пусна един от проектите, които собственоръчно написах за Бойко Борисов.

Извинявай, ама Бойко Борисов и Богомил Бонев бяха двама от следователите, които по времето на управлението на БСП през 1990 бяха назначени точно от БСП (БКП) да разследват палежа на Партийния дом. В досиетата им към заповедите за назначение фигурират и оценките - "благонадежден".

После Бойко си основа охранителната фирма "Ипон", която и до ден днешен охранява ВСИЧКИ газопроводи в България - а те се контролират от кого мислиш? От БСП - Сашо Дончев и Овъргаз!

Айде само не ми казвай, че Бойко не е работил с БСП.

КОЙТО ИМА ТЪМНО МИНАЛО, НЕ МОЖЕ ДА ИМА СВЕТЛО БЪДЕЩЕ!

А приказките ти как си подбирал екипа и как ако не стават, били лесни за смяна - ти помниш ли как същото се говореше за Царя през 2001? Как екипът му бил супер и как Царят щял сам да уволнява (!!!) депутатите, ако те се издънят с нещо. По-голяма смехория не бях чувал тогава!!!
Моля те, не я повтаряй тази смехория.
А като му е такъв велик екипът - я кажи кой от него ти прави впечатление? Чувала ли си нещо за евро-депутатите от ГЕРБ, избрани на миналите евро-избори? Я назови поне един по име!

Аз ще си остана вечният седесар. Ама аз държа на онова СДС, което беше велико през 1991, а не на онова менте, което остана след 1997!

И ако някоя партия някой ден пак успее да докара 1,5 милиона души (!) на митинг, нека някой да дойде и да ме ритне по "мартинките".
цитирай
16. marystaneva - До вечният седесар
15.05.2009 11:06
"Чувала ли си нещо за евро-депутатите от ГЕРБ, избрани на миналите евро-избори? Я назови поне един по име!"

Веднага!

Румяна Желева
http://www.rumiana-jeleva.eu/
http://rjeleva.blog.bg/

Николай Младенов
http://nmladenov.eu/
http://nmladenov.blog.bg/

Душана Здравкова
http://www.dushana.eu/bg/index.php

Владимир Уручев
http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/view.do?country=BG&partNumber=1&language=BG&id=38601

Петя Ставрева /от хората на Мозер/, сега отново е кандидат, но от Синята коалиция

http://www.petyastavreva.eu/

http://www.europarl.europa.eu/members/public/geoSearch/search.do?country=BG&language=BG

Ето и новите кандидати на ГЕРБ за ЕП:

1. Румяна Желева
2. Владимир Уручев
3. Илиана Иванова
4. Емил Стоянов
5. Мария Неделчева
6. Андрей Ковачев
7. Моника Панайотова
8. Преслав Борисов
9. Росица Пенчева
10. Станислав Петков
11. Ана Страшимирова
12. Стефан Шилев
13. Павлина Николова
14. Делян Добрев
15. Мария Рабаджийска
16. Ренета Рашкова
17. Ангел Джaлъзов

Тук можете да прочетете повече за всеки един от тях:
http://www.gerb.bg/bg/deputy/deputylist/cat_id/6/page/1

Колкото до проектите, ако фирмата има опит и това е добре за София, вероятно и други партии ползват услугите и. Да не искаш Бойко да си ги пише сам? И ако това са евро-проекти за общински пътища, с кое, ако не с Министерството на регионалното развитие трябва да ги съгласува? Може би със здравното или с културното?

Уважавам истинските седесари и ми е мъчно за това, което се случва със СДС. Не харесваш Борисов, О.К., твое право е. А Костов харесваш ли го? А Синята коалиция в този и вид? Аз - не.
цитирай
17. анонимен - Уважаема г-жо Статева, Сигурно сте ...
15.05.2009 21:54
Уважаема г-жо Статева,

Сигурно сте видели в горните ми постинги, както и в тези по другите теми на нашия колега съ-форумец, че аз НЕ харесвам Синята коалиция. Не одобрявам, че Надежда Михайлова продаде СДС на търговеца на кафе Пламен Юруков, а сега реве, че той го бил "приватизирал". Ами, га изяде кинтите ни рива, Наде!
Не съм казал, че не харесвам Борисов. Никъде в моите постинги не съм писал, че работата му с БСП е нещо лошо. Важното е да има положителни резултати за София.
Е, издразни ме с празните си обещания за детските градини, където после се оправдаваше с нещо, което като кмет на София трябваше да му е ясно от самото начало - че София реално е с 2 млн жители. Явно само той го разбра със закъснение...

Естествено, че с Министерството на регионалното развитие се правят тези проекти. Но Бойко можеше да ги прави с про-дясна фирма, а не с приближена на БСП. Само че - той реши, че му е по-важно да се изпъчи пред обществото как е "намерил пари" за строежа на пътищата. Просто знаеше, че шансовете му биха били по-малки, ако не играе с БСП. Оценявам прагматизма му. Само че, последният път му направих забележка, че от ЕС изрично задължават бенефициентите по проектите да информират обществото, че проектът е с пари от ЕС. Защото за метрото и за доста от пътищата Бойко първо се изхвали, че парите били намерени от общинския бюджет в резултат на "ефективно" управление, което беше популистка лъжа.

Естествено, че фирмата (а и аз, независимо дали работя сам или с фирмата) има опит - аз самят се водя от принципа, че не ми пука за никоя политическа сила - гледам да се справям в живота по класическия начин - с повече труд, а не с евтини шмекерии. Горд съм, че всяка нощ спя спокойно с чиста съвест.

А сега за евро-депутатите. Да, виждам че лесно търсиш с Гугъл. Ама дали знаеше нещо за тези хора без Гугъл?
Прави ми впечатление, че едната кандидатка явно страда от липса на лоялност и политическа ориентация - била в ГЕРБ, а сега се кандидатирала от Синята коалиция.
Интересен ми е Емил Стоянов - собственик на ТВ Европа и брат на Петър Стоянов. Този седесар какво ли прави в ГЕРБ сега???

Аман от слънчогледи.

Колкото до цитираните от теб с уеб-сайтовете им - признай си, че ако не бяха си направили информационни сайтове - една дума нямаше да си чувала за тях. Ами останалите - които още не са вкусили от евро-гювеча и си нямат сайтове... Те какви са и откъде се взеха? Какво в тях ги прави по-професионални и по-добър избор от кандидатите на другите партии? (не че няма - просто питам)

А цитираните от теб петима депутати колко пъти взеха думата в евро-парламента за целия си мандат. Колко техни (ама ЛИЧНО техни) предложения изобщо стигнаха до обсъждане? Колко техни проекто-решения бяха одобрени?
Нула ли чувам? Май да...
Много ми е интересно кои ще са "царедворците" на Бойко (аналогия с "царедворците" на Симеон, котиос е оказаха боклуци - дано тези да не са)...
Кои ли ще са "избраниците" за българския Парламент?

Ето такива въпроси ме вълнуват.

Извинявай за политическите ми коментари (включително и в съседната тема), ама се дипломирах с политически маркетинг и реклама, от 2001 насам не съм пропускал професионално (никога партийно) да участвам в кампании на избори и имам честта да познавам лично Жак Сегела, който прави кампаниите на Митеран, Валенса, Желю Желев и Георги Първанов (и още много други, ама тези са ни по-познати...). Та затова ми е професионална деформация...
А и понеже разбирам достатъчно от демография и статистика, мога дори при манипулирани резултати от платените социолози да изчисля с колко лъже всеки от тях и досега не съм бъркал прогноза на избори (поне като класиране на партиите или кандидатите, защото за процентите никой няма 100% точна кристална топка).
Точно затова, в момента съм бесен, че заради юридическата шизофрения на СДС в момента, България може да опропасти бъдещето си на изборите. Ако Бойко и Сините останат с по-малък сбор от БСП и ДПС, само договорка с Атака би ги вкарала във властта. А БСП и ДПС имат твърди електорати и ще се радват много, че активността ще бъде ниска!

Та, такива ми ти работи...

П.П. Днес случайно минах по един от пътищата, финансирани по тези евро-проекти - завършени са и в интерес на истината, добре са направени.

цитирай
18. raylight - За Николай Младенов
16.05.2009 00:14
и аз съм му "фен", но си оставам за ДСБ
цитирай
19. marystaneva - До вечният седесар - епизод 2
16.05.2009 02:47
Моля те, нека си говорим на "ти", нали така е прието във форумите.
Ще се опитам да карам подред.
За Синята коалиция явно сме на едно мнение.
За БСП-то не съм съгласна. Баба ми казваше: "Кажи кои са ти приятели, та да ти кажа какъв си." Но от друга страна, Бойко е показал, че когато нещо е в интерес на града, може да работи дори и с тях.
Да, детските градини не са достатъчни. И с електронното кандидатстване нещо не се получи. Но за първи път от много време се строят нови. Лично присъствах на първа копка на ново ОДЗ за пет групи в Обеля /в селото/. Старите се разширяват и ремонтират. И това ще продължи, уверявам те. Живея във "Връбница" и знам, че скоро ще се проектира детска градина и в Модерното /в квартала няма нито една/. За близо две десетилетия около 50 са били продадени и закрити - не може да се възстановят или построят толкова бързо. Всичко става с пари. Ако преди в бюджета на СО са се връщали 50%, сега са 20 и няколко.
Вярно, обича да се хвали. Но и върши работа, а това е по-важно. А и явно се е вслушал в забележката ти, защото напоследък казва "от нас - толкова, от ЕС - толкова, от държавата - толкова...". Все пак общината е успяла да осигури това финансиране и това е добре за всички. Както казваш, прагматизъм.
Сега за Петя Ставрева. На първите евро-избори ГЕРБ беше подкрепен и от други партии и хора - Мария Капон, Мозер...не ми се рови в Гугъл... Та Петя Ставрева пак си е при Мозер, само че сега Мозер е в Синята коалиция. За Емил Стоянов не знам. Човекът си има своите качества, но може би не му харесва това, което стана със СДС. А и Бойко винаги е казвал, че уважава Петър Стоянов.
Сега за евро-депутатите. Не ги познавам лично. Но ще ти кажа нещо. Бях член на сдружението ГЕРБ, учредител съм на партията и съм редови член. Преди местните избори бяхме направили някакви номинации за кмет на "Връбница". В Централата, обаче, решиха друго. Може и да не беше много демократично, но се съобразихме с решението. Доверихме се на преценката на Бойко и на Цветанов. Направихме предизборната кампания почти без пари, нямаше билбордове и други екстри, но нашият човек беше избран на втория тур с най-висок процент в цяла София. И нито за миг не съм съжалявала. Кметът се оказа много точен, работи честно и в интерес на района. Хората виждат това и са доволни. Заради това и сега, въпреки че не познавам лично никого нито от досегашните евродепутати, нито от кандидатите, съм склонна отново да се доверя на преценката на хората от Централата ни.
Статистика кой колко пъти е взел думата не съм водила - виж в сайтовете им.
Стигнах до "царедворците". Сигурно ще има и такива. Ще има и предатели. Ще се опитаме да не го допуснем. Хората в районните организации вече се познаваме по-добре. Много от нас никога не са членували в никаква партия. Болшинството сме свестни хора. Но има и номенклатурчици, от старите, има и кариеристчета. Както навсякъде. Но те си личат. И те уверявам, че поне при нас /в районната организация/ внимаваме. Не познавам всички членове на ГЕРБ, но се надявам, че и в другите РО почтените хора са повече. А и Бойко на няколко пъти доказа, че когато някой се издъни, си отива от партията или службата /общинският съветник Гълъбин Боевски, бившият шеф на отпадъците в СО, Велизар Стоилов, кметицата на р-н "Илинден".../. Ако не може да му поиска оставката когато е на изборна длъжност, поне го маха от ГЕРБ, а не го закриля, както правят в други партии.
Аз не съм учила политика. Специалността ми е телекомуникации. Но съм добър гражданин и честен човек. Майка съм на три деца и баба - на две внучета. И въпреки че съм почти на 50 години, не съм загубила нито енергията, нито оптимизма си. Запазила съм и ценностите, в които са ме възпитали родителите ми. Постарах се да възпитам добре и децата си. Но синът ми е в Германия вече четвърта година. Идвал си е веднъж. Голямата ми дъщеря и мъжът и работят на по две места. Съпругът ми е шофьор, пътува. Виждаме се на три месеца за по десетина дни. Малката ни дъщеря е кандидат-гимназистка. Обикновено семейство с ипотекирано жилище в скапана държава. Искам нещата да се променят! И реших, че поне ще опитам да помогна с каквото мога. Споделям идеите на ГЕРБ и затова съм там. И ще гласувам. Надявам се всички заедно да успеем да направим така необходимата промяна. Или поне да опитаме!

Та, такива ми ти работи...

П.П. Радвам се, че пътят ти е харесал. :)
цитирай
20. marystaneva - raylight,
16.05.2009 02:59
Имаш време да размислиш...
:))
цитирай
21. анонимен - Г-жо Станева, Пак съм аз, но този път ...
18.05.2009 14:44
Г-жо Станева,

Пак съм аз, но този път не с дълго писмо...

Хареса ми, това което си написала - напомня ми малко за момента, в който аз самият без да бях се учил на политика, се включих в "партийно строителство". Тогава за пръв път свикнах, че може да се говори и с думички, като "централата", "РО" и т.н.
Лошото е, че всички партии, които бяха знак на ентусиазма, енергията и желанието за промяна на хиляди (дори милиони) хора, се оказаха в крайна сметка узурпирани от тесен кръг хора, които не само, че се докопаха до благинките в политиката, ами и си създадоха "другарска" пирамидална структура - така че да не допуснат никой "външен" във висшето си ръководство...

Радвам се за вярата и оптимизма ти. Най-важното в "изборджийството" и в "партийното строителство" е човек искрено да вярва в това, което прави.

Обаче, малко ме смущава лекотата, с която приемаш липсата на истинска демокрация в ГЕРБ. Как може от централата първо да искат от РО да дадат номинации за кандидатите, а след това да си налагат своите??? Това ми прилича малко на "имате право на избор, при условие че изберете нашите хора".

Тук не става въпрос дали кандидатът впоследствие се е оказал "печен", или не. Тук става въпрос за реалното зачитане и уважение на редовите хора, които се трудят за успеха на една партия.

Аз самият три пъти съм ставал свидетел на такова налагане. И трите пъти резултатът беше, че редовите хора по места бяха бесни на някои решения на ръководството. Например, преди години общото събрание на една партия реши тя да се яви самостоятелно на изборите. Обаче, ръководството доста подло в последния ден за регистрация подписа споразумение за коалиция с друга партия. Резултатът - бесни хора от едната партия заради втората и бесни хора от втората партия заради първата...
Да не говорим за "теоретичната" демокрация - вие изберете кандидатите, ама ние после ще решим дали сте ги избрали "правилно"...
Ако това за ГЕРБ е вярно (а аз ти вярвам) - това е много опасна тенденция, характерна за всички провалили се досега партии. Опасявам се, че България не е подходяща страна за партии-личности (т.е. крепящи се на едно лице).
Бойко Борисов не е слънце да огрее навсякъде - всеки има нужда от екип.
Обаче, не бива кандидатите да се "назначават" от ръководството - така никой от редовите членове няма никакъв шанс за израстване, ако няма "връзки".

Поздрави от мен - Милен.
цитирай
22. marystaneva - Здравей, Милене!
18.05.2009 23:13
Тогава току-що бяхме сформирали организацията си. Почти не се познавахме помежду си. И номинациите ни за местните избори през 2007-ма вероятно не са били достатъчно убедителни. Сега не е така. Вече се познаваме достатъчно добре, за да излъчим най-достойните. Днес гласувахме номинациите за народни представители за 41-вото НС на областното събрание на София-град, където бях делегат. Гласуването беше тайно. В листите бяха именно хората, които ние бяхме издигнали. Естествено, не всички ще станат депутати и те го знаят. Смятам, че няма по-демократичен вот от тайния. Бойко Борисов не присъстваше. Никой по никакъв начин не ни се е месил в избора, дори Цветан Цветанов и Лъчо Иванов напуснаха залата, за да няма и капка съмнение в резултатите. За разлика от тях, много от нас останаха в зала 6 на НДК и самото преброяване ставаше пред очите ни. Така че, ако преди две години ръководството си е позволило да се намеси, сега не е така, уверявам те!
цитирай
23. анонимен - Г-жо Станева, явно нещата са се к...
19.05.2009 11:18
Г-жо Станева, явно нещата са се канализирали и поне започват добре.
Тогава, можем засега да погледнем оптимистично.
А когато "му дойде времето", ще се види дали Бойко Борисов ще успее да запази ГЕРБ във вида, в който е сега.
Ако звездоманията и алчността не провалят бъдещите депутати - можем да сме оптимисти и за България.
Ами... дано!
цитирай
24. marystaneva - Дано!
19.05.2009 15:57
:)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raylight
Категория: Технологии
Прочетен: 3234130
Постинги: 365
Коментари: 2485
Гласове: 11853
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031