Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.10.2013 22:47 - Призив към всички студенти и преподаватели
Автор: raylight Категория: Новини   
Прочетен: 4321 Коментари: 1 Гласове:
11

Последна промяна: 26.10.2013 11:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Призив за окупация

 

 

            Братя и сестри Българи! Настанало е време пределно - океанът на търпението преля и вълна се надига, готова да потопи, всички, които се опълчат на бъдещето. Бъдещето, което чакаме от 14-и век насам да дойде, потопени в ориенталската мъгла на безхаберието, подчинението на силните и отказа от човешко достойнство. Живеем като роби вече твърде дълго, бедни сме твърде дълго, защото подарявахме избора си на тези, които лъжеха най – цветисто. Време е, който има разум, да се събуди. Нека не ви е страх, защото вие сте сила. “Силните на деня” е илюзия, предназначена да ви държи под контрол. Вие сте истинската воля, вие сте господарите, вие сте държавата. Тя не е механичен сбор от правила и  десетки хиляди чиновници, тя е израз на вашето желание за самоуправление.

            Днес студентите се събудиха срещу едно управление, което плю на всичко, което ни приближава до Европа, до свободата, щастието и благоденствието, което погазва вашата воля за промяна, в което всичко се прави за рейтинга или за чужди, източни господари и нищо за вас. Този парламент не е част от вашето тяло, той е ръждясалият пирон, забит в крака ви, който ви пречи да завършите крачката към Европа, той е огнището на инфекция, която разяжда и опустошава страната ни.

            Днес управляват монополите – КТБ,ТИМ, Черепа, Златев, всички те са лица на една ламя от изток, дошла да погълне земите ни, която накара нейните антибългарски протежета от Атака да забранят продажбата им на други, за да може да ги изяде на една хапка. Монополите определят колко струва хлябът,  какво да публикуват в медиите и кой какъв пост да заеме в държавата, с наглост, неграничеща с нищо познато в световната история. Монополите са причината селата да пустеят и да внасяме домати от чужбина, те са причината природата на България да се унищожава, те профанизират населението с душевните отпадъци на бездушните, оформени на хартиен и електронен носител. Те налагат хаоса и липсата на закони, от които извличат печалби. Съдебната система възнаграждава корумпираните съдии, в КАТ 100% от служителите са корумпирани, половината депутати са наркомани, а хора като таксиметровите шофьори чакат разрешение, за да протестират. Това повече не може да продължава. Нито така, нито иначе. Хора, които чакат разрешение, за да протестират, са хора без никаква логика в главата. Безумие, на което образованието трябва да сложи край.

            Днес студентите са учителите на Българската нация. Слушайте ги, следвайте примера им, оставете ги да ви поведат, приберете страха и безумието си в най – тъмното чекмедже на подсъзнанието си. Спомнете си, че сте човешки същества и имате право да изживеете живота си с вдигната глава и запазено достойнство, без страх, с надежда. Няма нищо по – страшно и тъжно от живот без надежда.

 

            Събудете се! Вълната ви залива…

image




 




Гласувай:
13



Следващ постинг
Предишен постинг

1. socialismus - Позволено ли е да коментираме свободно?
28.02.2014 21:09
Или има цензура? Нецензурно ли е да смятам, че приказките за "океанът на търпението преля" не отразяват адекватно реалността, а по- скоро мислима възможност.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raylight
Категория: Технологии
Прочетен: 3234991
Постинги: 365
Коментари: 2485
Гласове: 11853
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031