Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2017 11:43 - „КЪШ!- РЕВОЛЮЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА, ПРОМЯНАТА СМЕ НИЕ..”. ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!!
Автор: nikolaigatzev Категория: Политика   
Прочетен: 2479 Коментари: 4 Гласове:
0

Последна промяна: 16.09.2017 12:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 ЗАЩО ТРЯБВА „НЕДОВОЛНИТЕ”- СЕГА ДА СЕ „КОНЦЕНТРИРАМЕ” ОКОЛО- СЛАВИ ТРИФОНОВ!

Не трябва да очакваме чудеса, или появата на „нов Месия”, няма как да се случи нещо такова! Месиите сме самите- ние- НЕДОВОЛНИТЕ- тези, които „не искаме да си стоим в къщи- а искаме да излем от черупките..- и да променим България изцяло” . Това може лесно да стане- само ако се концентрираме някъде- иначе ще ни заразят- уж с подаяния от разни външни и Соросоидни либерални фондации, а всъщност ще ни вкарат „отрова”. Този филм вече е игран..

    Сега трябва да тръгнем с нашата „БЪЛГАРСКА МЕЧТА”– с обяснение каква искаме да видим-утре, България.. - а след това да разчистм пречките пред това. Ако се концентрираме окло „Шоуто на Слави” имаме шанс идеите ни поне да бъдат поне чути и да се свържем с други групи съмишленици.  Дори предлагам да създадем фейсбук-групи:  „Групи от съмишленици със Слави-.. за.. дадена идея..”. Там ще изясним- като открит форум идеята и нашето виждане за нейната  реализация.. После ще се съберем на частичен закрит Форум за нейното обсъждане и накрая ще я предложим на всички в предаването.. Това може да стане на нещо като „кастинг” за идеи и предложения.. и проверка за активността на Групите.

Гражданската инициатива трябва да има работни групи и обща група за Контрол и мониторинг – единна- над ставащото, през това време в държавата, в съответната сфера - т.е.- „Парламент и комисии в сянка” и „Правителство в сянка”..(работещи като „Лаборатории за алтернативна политика”?!). Един път в седмицата трябва да има и „ден за Граждански контрол”, където всеки път граждани и зрители:  да могат да се оплакват от всеки и от всичко, което става в Държавата.

Това, в момента, може да случи, засега, само в рамките на „Шоуто на Слави”и ако се обединим- около точките за Референдума и ги „поразширим”, много малко,  с нашата всеобща  гражданска активност- може да се получи необходимата критична маса за Промяната..

  Трябва гражданската енергия да се събуди, отново, защото от 2013 г. , насам, беше много експлоатирана, особено през- 2016 г., а после да се „канализира и обобщи” за да стане наистина  реален политически „месидж”, който, пък,  от своя страна, може да стане и Политическа платформа за промяна на Статуквото.

   Това са моите кратки съждения: защо трябва да се обединим около Слави Трифонов и около „Шоуто на Слави”- не защото съм особен фен на това Предаване, нито пък защото одобравам всичко, което в годините е минавало и излизало оттам, не- миналото вече не е толкова важно. Политические сили, които днес могат и искат да управляват България- са еднакви, еднородни и нечестиви е своит предизборни обещания пред избирателите си-които, после веднага забравят - когато ще управляват или ще се коалират с някого  за влизане в управлението.

  Големият „тумор”,още от 1991 г.– е приетата, тогава,  „Конституция на др. Андрей Луканов”, която залага и предпоставя постоянният модел на „демократическия централизъм на бай Тошо”, независимо от „плуралистичната” смяна на Лицето или Партията на „Тошовците”, която си мислим, че сме направили.., през 1989 г. Тогава недовършихме Революцията- и сега ни се налага да я продължим. Не се плашете от думата!  Реставрацията на Яшарите и Яшарството*(от Замфир Яшаров- истинското рожденно име на Тодор Живков от гр. Правец) е достатъчен мотив гражданството да излезе потново, да подадем ръка и на всички искрени „анти- Яшарски сили в страната”, дори и на някои партии от досегашното Статукво, от тези- които иначе ние презираме и неодобряваме- по принцип..!

МРАЗИМ ГИ БЕЗПЛАТНО, ОМРЪЗНАХТЕ НИ ВСИЧКИТЕ И НЯМА ДА ТЪРПИМ- БАСТА! „КЪШ!- РЕВОЛЮЦИЯТА ПРОДЪЛЖАВА, ПРОМЯНАТА  СМЕ НИЕ..”. ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА!! И БОГ Е С НАС, АМИН!

Николай Гацев   Сдружение „Добродетелната дружина”осн.1853 г.   София, 16.09.2017 г.



Тагове:   2018,   2017,   1853,


Гласувай:
2


Вълнообразно


1. krumbelosvet - Не е достатъчно
16.09.2017 14:01
НЕ е достатъчно да си недоволен, за да направиш нещо по-добро. ДОСТАТЪЧНО Е ДА СИ НЕДОВОЛЕН, за да те впрегне някой за своя сметка. Референдумът на Слави е ЗЛОСТНА Г Л У П О С Т, но ще осигури още по-железен монопол върху властта за ГОСПОДАРИТЕ НА МЕДИИТЕ, каито от поне 200 години са БАНКЕРИ, СВЕТОВНИ БАНКЕРИ. Боже милий, от какво разбира Трифонов, освен да направи КОНЦЕРТ НА СВЕТОВНО РАВНИЩЕ? Което не е малко, но за управление на държава е НИЩО.
цитирай
2. apostapostoloff - Учиндолският пошляк е
16.09.2017 14:19
новият Дудук.

И той като него е финансиран от Кремъл. Москва не се предава, защото знае, че майката на българския идиот е постоянно бременна. Тя търсеше и намери поредния подривен елемент. Това първо.

Второ: всеки, който зове за революция, т. е. за насилствено завземане на легитимната власт, трябва да бъде изпратен за дълги години в затвора.

Послепис: единственото нещо, което ни омръзна, Гацев, си ти и хорицата като теб.
цитирай
3. 1997 - Гацев, що забрави перAта? Дума 13. Септември 2017 , брой: 179 Ина Михайлова
16.09.2017 21:01
Мистериозен протест, организиран във фейсбук, трябваше да бута Бойко Борисов от власт. Лично Котаракът в чизми, в ролята на министър-председател, измяука, че 300 души да се съберат и подавал оставка. Сам Винету, със собствени средства, а не племенни, подгрявал медийно кампанията на недоволството от цените на тока и парното, от размера на пенсиите и заплатите на народните избраници. Да бе! Ще му се на бившия депутат от СДС Николай Гацев, появил се преди две години на Деня на София с индианска шапка с пера, да е любимият Му герой от четената-недочетена книжка. Що не?
И каква излезе тя? Нямало недоволни от управството Му! Само шепа хора, а сред тях реститутът Гацев без пера, "Вечната Амбър" Йоло Денев, авторът на заплашителни есемеси до Корнелия Нинова и Румен Радев - Кемил Рамадан, кандидат за президент и мераклия за нова джамия в центъра на столицата... Целокупното народонаселение, матрялът го обожава. Иска го! И Той остава.
А във фейсбук шушнат, че "Борисов енд пиар" спретнали протеста-мистификация. Те държавата оттам управляват... Що не?
Критично пагубно се отразява на някои нощното съзерцание на риалити формати. Иначе всяко племе заслужава своя Винету.
цитирай
4. krumbelosvet - Парадокс в коментар 2
25.09.2017 22:26
Значи, Апостолофф вижда, че Трифонов ГЛУПЕЕ, и понеже всяко зло, и всяка глупост според него ТРЕБЕ ДА ИДЕ ОТ МОСКВА, то значи и Слави е финансиран от Москва. Ама немало никви факти? Ап...офф факти му не требат. Он знае дупката на дяволо дек е.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: nikolaigatzev
Категория: Политика
Прочетен: 3758934
Постинги: 709
Коментари: 2438
Гласове: 4448
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031