Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.09.2010 22:44 - Демони от Ада
Автор: raylight Категория: Политика   
Прочетен: 32587 Коментари: 42 Гласове:
12

Последна промяна: 20.09.2010 22:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

ДЕМОНИ ОТ АДА

 

 

        Има същества, толкова долни, че единственото дъно за тях е Адът. Изпълзяли от сенките, като отровни влечуги, те съскат и упойват обществото, докато острите им зъби се впият в плътта му. Те са Демони от Ада – родени без нищо човешко освен външния си вид, нямащи милост, състрадание, любов.

            В България демоните управляват почти без прекъсване от 66 години насам. Измислиха си идеология, която да оправдае безсмислената им жестокост и презрение към човешкото:

1.     Гавриха се с останките на Васил Левски, отнасяха се с труповете на жертвите си като с труповете на животни.

2.     Гавриха се 50 години с най – верните си последователи, заслепявайки ги невъзможни мечти, прикриващи злодеянията им, крадяха и от тях и ги караха да мислят, че всъщност забогатяват.

3.     Гавреха се с благите по характер, с възпитаните, с кротките, издевателстваха над умните, като взимаха труда им и им даваха жълти стотинки.

4.     Гавреха се  историята, пренаписваха я по повелята на господарите си, унищожаваха всяко национално чувство, за да го въздигнат изкривено и подхранено от омраза, като бясно животно, живеещо с мисъл за убийство.

5.     Поставиха тленни останки в мавзолей и караха децата да се кланят на идоли, като варвари-езичници, идоли и портрети във всяка стая и кабинет.

6.     Изнудваха хората да злословят едни срещу други, настройваха ги един срещу друг, караха ги да се страхуват да говорят на висок глас.

7.     ВЪДВОРИХА РАЗЛИЧНИТЕ В КОНЦЛАГЕРИ – ПСИХИЧНО БОЛНИТЕ, ДЕЦАТА С УВРЕЖДАНИЯ, ОТКАЗАХА ЖИВОТ НА БЕДНИТЕ ДУХОМ

 

От всички тези неща най – страшното е последното. Най – страшното е, защото разликата между човека и дивия звяр е, че първият се грижи за своите слаби, проявява милост, към тези, които не могат без нея, обича страдащите повече от здравите.

В България, страдащите са измъчвани и убивани по особено жесток и мъчителен начин. Системата е изградена преди 66 години така, че да крие това от хората, защото ще се разбере, колко анти-хуманна всъщност е тя, тъй като позволява и поощрява мъчението и убийството на деца, само защото са различни.

В този момент, в България има над 100 деца, които бавно умират от глад. Десетки други са подлагани на мъчения, стотици живеят без любов и всички са нещастни. Всичко това го осигурява държавата, която ние сме изградили или по – скоро, държавата, която не успяхме да разградим, за да изградим наново. Онази държава все още е тук и все така смазва човешките души:

 

“Надеждa се ражда с увреждане. Вкарват я в дом. Tам я фиксират с ремъци за леглото, връзват я в количката й, стягат я в усмирителна риза. Там лежи години в креватчето си и така не пораства никога. Там се клати по цял ден на пода. Там не й се случва нищо. Там се самоуврежда, защото предпочита да чувства болка пред това да не чувства нищо. Там методично блъска главата си в металния крак на леглото. Там изсмуква палеца си дотолкова, че гангренясва и й го отрязват. Там чеше ръцете си до кръв. Всеки ден до кръв. Там си играе с камъни. Там яде камъни. Там плаче от глад. Там блъскат каша в устата й, без да я чакат да преглътне. Там никой не я прегръща. Там пищи и вие. Там e тъпкана с лекарства за грешна диагноза. Там е химически обуздавана с медикаменти, които смазват съзнанието и тялото й. Там е горена с гореща вода и кожата й се свлича. Там е удряна, ритана, блъскана, задушавана, хапана. Там с нея се блудства.

После Надежда умира. Ha три умира oт недохранване. На четири умира от раните си, причинени от залежаване. На шест умира oт зарази заради лоша хигиена. На седем умира от измръзване, на осем от удавяне, на девет от задушаване, на десет от обесване.

И всичко това е вярно. Просто Надежда е колективният образ на децата с увреждания в домове в България.

‘.. Децата прекарваха своя следобед в бездействие, виене, блуждаене и търкаляне по пода.’  

Това е текст от статия в Дневник

За престъпленията има конкретни, виновни лица. За системата, която е умишлено поддържана и нереформирана има отговорни лица.

Емилия Масларова е отговорно лице, като министър на социалните дейности за четири години, по време на които тя саботираше по всички начини социалните дейности.

Емилия Масларова, която е милионерка, но няма капчица милост към бедните.

Емилия Масларова, която е асоциален социалист:

9. Масларова - човек, обичащ работата, дори призванието си: На въпроса на журналисти как гледа на идеята министерството й да се раздели на две - на труда и на социалната политика, Масларова отговори  “Ако там е заровено кучето, заповядайте. Нямам нищо против. С удоволствие бих предоставила на най-желаещите да се занимават с проблемите на социалното подпомагане.”

 

8. Масларова - гений в реториката: “Ох, много, много има за свършване. Казах ви, тази една година мина като миг. А какво можеш да свършиш за един миг?” пред журналисти в края на 2006 г.

 

7. Масларова и добрия тон: “Половината инвалиди са фалшиви” пред журналисти по повод облекченията за внос на кола от хора с увреждания.

 

6. Масларова като Мария-Антоанета: “Много сте активни, нали бяхте гладни?” към протестиращи пенсионери през март 2009 г.

 

5. Масларова=Спилбърг: “Могилино е игрален филм.” ; “Ако искам да, извинете за израза, да злепоставя някоя държава, мога да направя много по-страшен филм. И то много.”

 

4. Масларова - министър-надзирател: “Домове за деца винаги ще има, такива с решетки на прозорците” през февруари 2008 г. пред журналисти.

 

3. Масларова... тя толкова си може: “Вие трябва да разберете, че тези деца толкова си могат” към журналисти след като филмът на ББС показа обезводнените и недохранени питомци на Могилино през есента на 2007 г.

 

2. Масларова - клетото създание на БСП: през март 2009 г. в писмо до Нова телевизия Масларова сведе човек с увреждане до маловажен и неспособен обект, наричайки го “клето създание”.

 

1. Без коментар: През есента на 2008 г. Масларова пожела да лиши от родителски помощи всяка бременна жена, която откаже да се тества за увреждания на плода. Целта: да намали броят на деца с увреждания в България.   

 

Аз обвинявам Емилия Масларова в съучастие на престъпление срещу човечеството!

Нека се знае кои са Демони от Ада!

 

image
 

И така, трийсет и една смърти от глад, осемдесет и чeтири от общо занемаряване, тринайсет от масови зарази, разбирайте лоша хигиена; шест от злополуки като измръзване, удавяне, задушаване; трийсет и шест от пневмония вследствие студ и залежаване; две от насилие. И всички – от престъпна небрежност. 

 

"Д. умира на 14.01.2006 г. в МБАЛ, Сандански. Като причина за смъртта му се сочи остра сърдечна и дихателна недостатъчност. На 22.06.2005 г. на Д. е назначена хемодиализа. До смъртта му обаче, цели 6 месеца по-късно, детето още не е започнало хемодиализа. Смъртта му най-вероятно се дължи именно на този пропуск. Аутопсия няма." (Петрово)

 

Смъртите настъпват предимно в студените месеци. Сто четирдесет и девет са настъпили в домовете, а не в болница, децата не са хоспитализирани въпреки тежкото си състояние, а са оставени да умрат или са изписани от болничното заведение непосредствено преди смъртта им. Единайсет деца са били късно хоспитализирани. Така например Виктор от Могилино лежи 8 месеца с рана на главата и е закаран в болница едва ден преди да умре от мозъчен оток. Смъртите по правило са неразследвани – безнаказаността е тотална, незащитеността на децата е пълна. Понякога в смъртните актове като причина за смъртта се пишат абсолютни безсмислици като "други и неуточнени аномалии" или състояния, от които не се умира - като умствена изостаналост, детска церебрална парализа. В повечето случаи аутопсия няма или няма данни за такава. А има виновни.

 

"...Tихомир и Ахмед се разболяват на 10.08 срещу 11.08.2000 г. със симптоми "висока температура, разстройство, изхождания с примеси на кръв и слуз". На 11.08 д-р Чолакова по телефона, без преглед, предписва лечение без изолиране или хоспитализация на децата обаче. На следващия ден децата се влошават с температура 39 градуса. Едва на 13.08 директорът на дома "довел д-р Чолакова, която насочила децата за хоспитализация". Тихомир и Ахмед са транспортирани до ЦСМП – Котел, където Тихомир, който бил "в много тежко състояние" независимо от предприетите мерки починал. Аутопсия и микробиологично изследване не са направени. Ахмед, който преживява транспортирането до Инфекциозно отделение в Сливен, умира късно вечерта там. Направеното му изследване потвърждава дизентерията като основна причина за смъртта. Двете деца са постъпили в дома по-малко от три седмици преди смъртта си". (Медвен)

 

"...Повечето смъртни случаи в дома се установяват от персонала сутрин при огледа на помещенията. Това означава, че през нощта няма надзор над децата и никой /възрастен/ не вижда как настъпва смъртта. Следователно никой не знае как точно става това, нито пък някой предотвратява предотвратимите смърти." (Петрово)

. . .

 



Гласувай:
29



Следващ постинг
Предишен постинг

1. osi4kata - повечето от тях са живи,
20.09.2010 23:08
тези, които не са - са оставили "достойни" последователи.
Направил си портрет на УПРАВЛЯВАЩИТЕ. Те са ОТТАМ (от ада).
цитирай
2. анонимен - Да уточним
21.09.2010 07:43
Тези същества не се отказват и от пенсионерско месце, нищо, че е по-жилаво. Изобщо като всеки хищник, те нападат негодните да се защитават: малки, стари, болни. Стратегията им е като на повечето хищници: събират се на глутници, прайдове, нападат стадото, разделят го, подгонват го и като изостане някое е животно по някой причина, се нахвърлят безжалостно върху него. Каква е разликата обаче между животинските хищници и демоните. Вторите са ненаситни. Освен това, те са и интелигентни: не чакат някое слабо същество да се отдели, а неуморно отслабват стадото. Основната им стратегия е: "Разделяй и владей!" търсят противоречия за да ги изострят, а ако няма да ги създават. След това пируват в зоната на конфликтите. Когато стадото е единно и най-силните един до друг са насочили рогата си навън, а в средата са слабите. Тогава хищниците се оттеглят гладни.
Демоните в Бългирия се наричат "елит".
цитирай
3. kichashki - Поздравления
21.09.2010 10:00
Радвам се, че още някой освен мен смята, че хора като г-жа Масларова не би следвало да са в страната дори, какво остава да са министри, депутати или доценти. Радвам се, че си използвал и моя статия. Важното е да се събираме повече хора, разбиращи за какво става въпрос. С една дума - Евала!
цитирай
4. анонимен - причината
21.09.2010 11:04
Причината да ги има е само СИСТЕМАТА, която не се е променила и не ще се промени още дълго. Всеки беден и гладен може да бъде 'издигнат' за няколко години (зависи и от интелекта на обекта) и да застане на нейното място с пълна сила да продължи тормоза и унищожението на социално слаби хора.
Проблема е в една система с която много от нас са се 'съгласили', съгласяват се и ще продължават да се съгласяват, понеже не се ангажират по-дълбоко по този начин, а си 'плащат данъка' и са оставяни 'на мира' (до кога ли..???) и се развиват (кой колкото може, но без да му се пречи като при други)...
ЖАЛКО Е !!! БОГ да пази България...
цитирай
5. анонимен - Предложение за текст под снимката на Масларова
21.09.2010 11:10
"Ах, какво крехко детенцееее!!!"
цитирай
6. vmir - Написаното е истина, но не цялата истина.
21.09.2010 12:50
Другата част от истината е, че въпросните другари и в частност Масларова, са много добри хора. Лошото е, че добротата към едни, се осигурява чрез злините над други. Глупакът не разбира, или не го вълнува, че бърникането с лява ръка в десен джоб или прехвърлянето обратно, не прави индивида по-успешен, а само по-изкуствен, противен и опасен. А всички искаме да ни е истинсто, приятно и сигурно, поне на думи...
цитирай
7. анонимен - затвор за всички виновни
21.09.2010 13:00
както всеки интелигентен човек знае, в нормалните страни, за такива преъстпления и действия или бездействия има съд, присъда и затвор. толкова е елементарно как хората се справят с хванатите престъпници.В БГ все още няма добра полиция, следствие и съдебна система.Дори и да хванат престъпници, те не отиват в затвора или получават смешни присъди.Е когато хората нямат морал и съвест, какво друго да ги спре от престъпления освен страха от затвор ? Макар , че някои и това не ги спира.Трябва да се почнат разследванията от министрите и депутатите които са основните причинители на тези детски смъртности , теса най-отговорни.те са шефовете.Рибата се вмирисва от главата, а не само да виним преките виновници от домовете.
цитирай
8. анонимен - Адът това са комунистите и техните наследници
21.09.2010 13:15
Всичко е ужасяващо вярно, но не мога да си представя, как Масларва вече е назначена за преподавател в Университет по социални дейности. Комунистите никога няма да си отидат доброволно-те , техните деца и внуци-вижте невинната Жени Живкова с фондацията на покойната си майка, доживотните народни представители от бсп-Пирински и сие, ....Те са тук и упражняват власт, техният комунистически мироглед се предава на поколения.Познавам-защото имам съседи деца на активни борци-сега първи капиталисти. Това е фарсът на нашето ежедневие! Комунистическият начин на мислене и действие живее и се развива у Георги Седефчов-у неговите синове, у синът и дъщерята на Николай Добрев.... те са "плеяда бойци" ..... и са тук!Никога няма да изпуснат властта и парите,които откраднаха от народа. Проклети да бъдат!
цитирай
9. анонимен - Масларова една мутреса
21.09.2010 13:18
Начинът на мислене и действие на комунистите продължава да живее у техните наследници.деца и внуци. Те никога не са отстъпвали и няма да отстъпят властта , заграбена с измами, кръв , лъжи,подлост, притворство, издевателство. Активните борби и техните деца днес са сред финансовата олигартия.Бъдете проклети!
цитирай
10. анонимен - ................raylight!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21.09.2010 13:55
ЧУДЕСНО НАПИСАНО ,...“Надеждa се ражда с увреждане. Вкарват я в дом... "
и нито дума за майка , за баща , за баба , за дядо , за леля . А КОИ СА ДЕМОНИТЕ КОИТО Я ОСТАВИХА ТАМ!?!?
raylight ,Между "Надеждa се ражда с увреждане." и "Вкарват я в дом." липсват сведенията кой я е родил , защо я е родил , а защо я е изоставил?
познавам хора с болни , увредени деца, всеки познава или е срещал на улицата. Да , на улицата с близки, тези деца не умират от глад! ..... Не ми се пише повече.
Както казах "чудесно написано", и сега ако няма "ДЕМОНИ ОТ АДА 2 ", кадето да обърнеш и малко внимание на тези демони които си играят с живота на собствените си деца ,значи повече омраза таиш към Масларова отколкото състрадание към децата.

Моите деца са ключа към моето безсмъртие.
цитирай
11. rat - Не знам каква е Масларова, защото не ...
21.09.2010 14:38
Не знам каква е Масларова, защото не я познавам лично, но когато тя беше министър, майчинството стана 12 месеца с 90 % от заплатата. В следствие, на което се увеличи раждаемостта в страната. Хората и светът не са черно-бели, няма демони и ангели. Това го има в холивудските филми.
цитирай
12. vmir - 9. анонимен, Капитализъм или социализъм - това е въпросът, и както се вижда, отговорът не зависи от това, в кого е капиталът.
21.09.2010 14:56
анонимен написа:
Начинът на мислене и действие на комунистите продължава да живее у техните наследници.деца и внуци. Те никога не са отстъпвали и няма да отстъпят властта , заграбена с измами, кръв , лъжи,подлост, притворство, издевателство. Активните борби и техните деца днес са сред финансовата олигартия.Бъдете проклети!


Едно е да създадеш автомобила и евтиния и бърз товаропоток между пазарите и индустриите, да осигуриш по този начин работа и препитание на милиони, да направиш състояние от иконимии за конски впрягове, кочияши, конюшни и фуражи, съвсем друго е да държиш хората в мизерия като ги подстрекаваш срещу такива възможности и да ги агитираш да им пречат под предлог, че щели да ги експлоатират.
цитирай
13. lado - Едва ли някой може да възрази дори по ...
21.09.2010 14:58
Едва ли някой може да възрази дори по една от констатациите в статията !
Тази статия е присъда, при това без право на обжалване.
За жалост няма кой да приведе в изпълнение полагащото й се наказание на Масларова.
Моралното заклеймяване в случая е единственото ,което може да и се случи, и то се случи.
Поздрави!
цитирай
14. mamkamu - Това е просто морално увреждане. . . ...
21.09.2010 15:35
Това е просто морално увреждане... Уважението към човешкия живот се възпитава поколения наред. Тук обаче естествения ход на нещата беше прекъснат през 44-та и резултатите можем да ги видим днес навсякъде около нас.
цитирай
15. kass - raylight
21.09.2010 17:20
прочетох коментара ти под статията в "Дневник" raylight, под статията която ме извади извън равновесие, чудесна статия си написал, не се сдържах написах и аз и искрено се надявам да се разшуми случаят и обществото да потърси отговорност, за първи път изпитвам такъв гняв и желание за възмездие...
цитирай
16. highvoltage - Ами шефката на Агенцията за закрила ...
21.09.2010 17:23
Ами шефката на Агенцията за закрила на детето по онова време Ширин Местан тя е още по-виновна.
цитирай
17. sparhawk - унищожително
21.09.2010 17:31
и най-лошото, за съжаление вярно.
цитирай
18. antikom - Дъртата крадлива мекица Масларова.
21.09.2010 17:58
Тя е едно от ярките доказателства за моралният облик на комуниста.
цитирай
19. stormbird - За съжаление, цялата ни българска ...
21.09.2010 17:58
За съжаление, цялата ни българска реалност е такава, като изкарана от филм на ужасите...
цитирай
20. анонимен - А кога ще я осъдят?
21.09.2010 18:34
Когато адът замръзне ли? Отвратително е.
цитирай
21. анонимен - ....И ПИТАТЕ ,КОЙ Е ИЗОСТАВИЛ НАДЕЖДА ЛИ....???!
21.09.2010 19:24
ИМАТЕ СМЕЛОСТТА ДА ЗАДАВАТЕ ТАКЪВ ВЪПРОС.....?
ЩЕ ВИ ОТГОВОРЯ,НАПРАВО!!!!

НАДЕЖДАТА Е ИЗОСТАВЕНА ОТ ТЕЗИ, "ПОЛУЧОВЕЦИ" ,......РОДЕНИ ,ЖИВЯЛИ И ВЪЗПИТАНИ ОТ ПАРТИЯТА, СЪЗДАТЕЛКА НА ТАЗИ БЕЗЧОВЕЧНА СИСТЕМА НАРЕЧЕНА "СОЦИАЛИЗЪМ" И ОФОРМИЛА Т.Н."СОЦИАЛИСТИЧЕСКО ОБЩЕСТВО"!
СИСТЕМАТА ,КОЯТО АПЕЛИРАШЕ ДА ПРЕДОСТАВИМ ГРИЖИТЕ И ВЪЗПИТАНИЕТО НА ДЕЦАТА СИ В РЪЦЕТЕ НА ПАРТИЯТА И Т.Н."СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ДЪРЖАВА", А РОДИТЕЛИТЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТ ДА СТРОЯТ "КОМУНИЗМА В БЪЛГАРИЯ"!
СИСТЕМАТА КОЯТО "ДАДЕ ПРАВА" НА ЖЕНИТЕ...."ДА РАБОТЯТ НАРАВНО С МЪЖЕТЕ".....ВМЕСТО ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ВЪЗПИТАНИЕТО НА СОБСТВЕНИТЕ СИ ДЕЦА!
ЕДНА НАГЛА И ЦИНИЧНА ЛЪЖА......ЧИСТО ,КОМУНИСТИЧЕСКА ГАДОСТ!!!!

ЕТО ВИ РЕЗУЛТАТА......ИЗОСТАВЕНА Е И ПОСЛЕДНАТА НАДЕЖДА, ЗА НОРМАЛЕН И ЧОВЕШКИ ЖИВОТ!
ТОВА СА ХОРАТА СЪС "СОЦИАЛИСТИЧЕСКО"--ИДИОТСКО МИСЛЕНЕ......ЗАЩОТО И ПОСЛЕДНОТО ЖИВОТНО НА ЗЕМЯТА, ИМА И ЗАЩИТАВА ДЕЦАТА СИ,БЛАГОДАРЕНИЕ НА "МАЙЧИНИЯ СИ ИНСТИНКТ"!

ЗАПОМНЕТЕ:...500-г.ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ НА БАЛКАНИТЕ, СА НИЩО ПРЕД 50-г.,КОМУНИЗЪМ!
ЗА 50-г., КОМУНИСТИТЕ НАПРАВИХА ТОВА ,КОЕТО И НАЙ-ЗЛИЯ ПОРОБИТЕЛ НЕ Е МОГЪЛ ДА СТОРИ НА БЪЛГАРИЯ!
ТОВА СА УБИЙЦИ !
ТЕЗИ ХОРА СА ЗА ЛИКВИДАЦИЯ!
цитирай
22. razkazvachka - И знаеш ли кое е най-лошото - още има бедни и болни, които ги защитават...
21.09.2010 20:36
И нека имат дълга старост, за да ги стигне онова, което са посяли...

цитирай
23. raylight - Подведени са,
21.09.2010 20:36
хората искат да вярват в нещо добро, защото не разбират безкрайната бездна на злото
цитирай
24. nakom - Ако го нямаше комунизма
21.09.2010 20:45
всички щяхме да сме толкова добри
цитирай
25. raylight - По - скоро
21.09.2010 21:05
лошите щяха да са утайката на обществото вместо цвета му, пример за подигравка, вместо за подражание, гласът им щеше да е нечут, вместо заглушаващ останалите.
цитирай
26. анонимен - Атанас Юнака
22.09.2010 09:48
Защо зад Масларова крием"майките" на тези захвърлени деца?Те откъде са?и Вие много хубаво пишете,но колко дни сте ходили да помагате в такъв "дом"?аз съм работил там и ви уверявам,че никак не е леко,още повече срещу вас седат хора с увреждания,които не винаги са адекватни на ставащото около тях!
цитирай
27. анонимен - Атанас Юнака
22.09.2010 09:51
ха-ха -ах одобрихте ли ми коментара??Демокритикари!!
цитирай
28. анонимен - Az puk obviniavam bulgarskiat narod
22.09.2010 10:19
Zashtoto vmesto da se ligaviat na trrapezata s mudri misli pred chasha rakia i da si miat kolite mogat da izliazat na ploshtada i da izberat raboteshto pravitelstvo. Mogat da se ogramotiat ikonomicheski, za da ne budat budalkani ot bat Sergo, koito sravniava durjavnite fiansi sega kogato svetutt e vse oshte na kolene i togava, kogato finansovite pazari biaha v svoia razcvet. Mogat da svaliat BB, koito i dunma ne e proronil sreshtu edni prestupnici a inache praviat zrelishtni akcii za tova, che niakoi se e oblekchil na nepravilnoto miasto. Da izliazat i da protestirat sreshtu cialoto bezumie kato pochnem ot komputarni igri, koito oformiat suznaniteo kum nasilie. Kogo osudiha - koi ne otkradna. Takova e obshtestvoto, ne Maslarova - tia e edno nahalno govedo na kopeto i pozvoliavat da krade. Narodut spi i pie. Sam si e vinoven. Dnes se hvaliat kolko piat a utre shte mrunkat, che niama pari za pensii. Ama tia pari tryabva da se zarabotyat.
цитирай
29. raylight - Българският народ,
22.09.2010 11:22
не може да бъде осъден, за разлика от Масларова
цитирай
30. анонимен - За разлика от анонимен 28
22.09.2010 14:54
Народът е наясно или поне усеща, че на този етап, ако се опита за кардинална промяна, ще бъде "умиротворен" по сръбската схема и като "бонус" югоизточна България ще получи "независимост". Тъй, че се избира по-малкото зло - ракията и псувните. Видяхме, че когато имаше илюзия за надежда, стотици хиляди излязоха на площадите, за съжаление оглавени от долни гадове и доведени до сегашното положеине.
цитирай
31. анонимен - за онази на снимката....
22.09.2010 15:25
........е нормално след толкова добри дела в името на хората,да бъде поне обесена с някое парче бодлива тел.......
цитирай
32. анонимен - Alex
22.09.2010 15:50
# 26 dobre vi go kaza i az iskam da go dopylnia , pitaiki tozi tolkova vyzmuten avtor ...po kolko deca se padat na edna ,, lelka,, koiato se griji za tiah ???

Az rabotia s takiva deca v chujbina / v dom / i moga da vi kaja , che na edna jena se pada po EDNO .. nai mnogo DVE deca , tyi kato e izkluchitelno trudno da se zanimava chovek s poveche deca . Kak moje avtora da se vyzmoshtava i sydi raboteshtite hora podomovete , kogato vie roditelite NE mojete da se spravite i vyzpitate sobstvenoto si normalno dete i kakyv raboten staj i opit ot syshtite tezi domove ima tolkova VYZMOTENIAT avtor....zashtoto nali znaete ..vynka ot horoto ......????
цитирай
33. raylight - Имам дете,
22.09.2010 17:53
Ема се казва, възпитаваме я с майка и. Никой не е казал, че е лесно да бъдеш човек, особено ако не ти идва отвътре, никой и не смята това.
цитирай
34. анонимен - ПРОМЯНАТА Е В НАС...
22.09.2010 20:35
НИЕ ,ТРЯБВА ДА СЕ ПРОМЕНИМ!
ДА ИЗГРАДИМ НОРМАЛНОТО БЪЛГАРСКО СЕМЕЙСТВО, И ДА НЕ СЛУГУВАМЕ ЗА СМЕШНИ ПАРИ НА САМОЗАБРАВИЛИ СЕ, НОВОИЗПЕЧЕНИ "БИЗНЕСМЕНИ"!
НЕ СТАВАЙТЕ ЛАКЕИ И РОБИ НА ИЗМИСЛЕНИ ПАРТИЙНИ ВЕЛМОЖИ!
СВИКНЕТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ИНТЕРЕСИТЕ,НА СЕБЕ СИ ,ДЕЦАТА СИ И ЦЯЛОТО
СИ СЕМЕЙСТВО!
УВАЖАВАЙТЕ И ПОЧИТАЙТЕ ,ДОМА И РОДИТЕЛИТЕ СИ!
ПОЧИТАЙТЕ БОГА,ЗАЩОТО БОГ Е ВЪВ ВАС И ВИЕ СТЕ ЧАСТ ОТ НЕГО!
ДА ВЯРВАШ В БОГА----ЗНАЧИ ДА ВЯРВАШ В СЕБЕ СИ!!!!
ДА ВЯРВАШ В СОБСТВЕНИТЕ СИ СИЛИ!
ПОВЯРВАШ ЛИ,ТОГАВА ЩЕ БЪДЕШ ,ВЕЛИК БЪЛГАРИН!!!!

ОПИТАЙ!!!!!
цитирай
35. анонимен - tyga i mrak
23.09.2010 15:18
potekoha mi sylzi;a kak da se opravjat neshtata,kak?
цитирай
36. raylight - http://forsakenchildren. bgh...
23.09.2010 16:08
http://forsakenchildren.bghelsinki.org/?page_id=50

За да помогнеш на децата в домовете, можеш да направиш няколко неща:

- Разпространи информацията – през мейл, фейсбук, туитър; колкото повече хора разберат и реагират, толкова натискът върху властта би бил по-силен;

- Прати едно писмо до прокуратурата (София, бул. “Витоша” 2; office_gp@prb.bg), и ги подкрепи в това да започнат разследвания. Дори този текст би свършил страхотна работа:

“Aз ви подкрепям в разследването на престъпленията в детските институции.”

- Посети дом. Не носи кашони с банани. Носи кашони с внимание. Това е, което наистина липсва.

Всичко, кoето ще направиш, има значение и носи промяна.

Благодарим.
цитирай
37. raylight - Цели 17 гласа против,
23.09.2010 20:11
колко болни хора има на този свят!
цитирай
38. анонимен - тъга и мрак
24.09.2010 09:32
да,изпратих статията Ви на всички,които познавам ;всеки ден я показвам на колеги да я прочетат;ще отида в дом за сираци;успех!
цитирай
39. raylight - Това
26.09.2010 20:12
не трябва да се остави да отмине така
цитирай
40. tony1969 - много вярно
01.10.2010 14:11
но какво очакваме да стане с Масларова- кой ще я осъди ? нейни "себеподобни" от Ада ?
Аз лично чух първоначално че ще бъде разследвана, следва тишина по въпроса- защото вероятно развитие няма, няма и да има, защото демоните са навсякъде в структурите и органите на властта.
Ако имахме правосъдие като в други страни - затворите нямаше да ни стигат.
Но може сега като конфискуват именията- дето ги снимаха от въздуха- да ги направят затвори за политиците- това ми се струва добра идея, а на вас?
цитирай
41. анонимен - Демоните зад решетките!
08.10.2010 11:40
Ето линк към Фейсбук групата: http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/group.php?gid=158878400804821
цитирай
42. анонимен - Kvo se sybirate be....
17.03.2011 15:43
Kvo samo mi se sybirate online be i mi se kriete kato mi6ki, da izlezem i da im skusame zadnicite ot boi na tiq bokluci. Radvali se 4e go bili obsyjdali. Strahlivi mijiturki ste!!!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raylight
Категория: Технологии
Прочетен: 3234321
Постинги: 365
Коментари: 2485
Гласове: 11853
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031