Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2009 21:53 - ДЕСНИ ВРЪЗКИ – ЛОГО
Автор: raylight Категория: Политика   
Прочетен: 8189 Коментари: 23 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2009 21:54


 

Събирането на десните връзки е стъпка едно в нашия план. Стъпка две е създаването на страница, засега във facebook. Ето и логото на „Десни връзки”:

 

image


Ще бъдем благодарни на всякаква помощ, съвети и идеи.



Тагове:   мрежа,   общество,


Гласувай:
0



1. vselenche - Здравей!
06.04.2009 02:43
Логото е много хубаво, вече го видях!
цитирай
2. анонимен - Stiga komunizam!
07.04.2009 04:10
Stiga komunizam!
цитирай
3. luben - Много елегантно!
07.04.2009 12:18
Браво за идеята!
цитирай
4. raylight - Благодаря,
07.04.2009 21:17
логото го правихме заедно с жена ми :)
цитирай
5. boristodorov56 - Чудесно!
07.04.2009 21:58
Мога ли да го поставям из моите писания?
цитирай
6. raylight - Да,
07.04.2009 21:59
ще съм би благодарен, за което :) Само посочавйте първоизточника с линк, моля :)
цитирай
7. boristodorov56 - Разбира се - непременно!
07.04.2009 22:08
Разбира се - непременно!
цитирай
8. nkf - Все пак не може ли в самия списък да се ...
07.04.2009 22:21
Все пак не може ли в самия списък да се внесе някакво разграничение, между упоменатите в него личности, на базата на това , в коя част на "десния" спектър биха попаднали.
цитирай
9. raylight - Ще дойде време и за това
08.04.2009 20:22
сега е времето за обединение на широк фронт, като изтласкаме комунистите трайно от властта, ще имаме лукса да се делим.
цитирай
10. monarchism - С цялото ми уважение, но този &qu...
08.04.2009 22:00
С цялото ми уважение, но този "широк фронт" прилича много на един нов ОФ...
цитирай
11. spock - страхотно хрумване!
09.04.2009 00:05
Всеки нов мост между традиционните десни формации е важен именно в предизборния период.
цитирай
12. raylight - Монархист
09.04.2009 20:04
то и делфините и акулите много си приличат, конвергенцията е опасно лъжлива :)
цитирай
13. monarchism - Обединението трябва да се състои ...
09.04.2009 20:39
Обединението трябва да се състои около един общ принцип - лустрация на комуноидите.

Без подобна мярка, всички останали мили словосъчетания - "европейско бъдеще на България", "икономическа стабилност", "фактор на Балканите" и прочее, си остават в сферата на популизма и графоманството.

Нито една от т.нар. "десни" партии не предлага това. България остана на опашката на бившите соц. държави, като единствената, която не прие подобен закон, именно благодарение на псевдо-десните, които дори в София оставиха да стърчи един възмутително грозен паметник на някаква съветска пияна сган, която ни била освободила от фашистко робство.

Та, дотам я докарахме с ОФ обединенията...
цитирай
14. raylight - и закон имаше,
09.04.2009 21:18
но Петър Стоянов и ченгетата в КС го спряха. Ченгетата си уредиха и конституцията и правосъдието да са технии няма измъкване за съжаление
цитирай
15. анонимен - На желаещите "лустрация&...
11.04.2009 15:22
На желаещите "лустрация" ще кажа само, че ако имаше такъв закон, тогава Иван и Елена Костови също нямаще да имат право да участват в политиката и да се кандидатират на изборни длъжности.
Интересно ми е как един такъв закон би определил кои от членовете на БКП в миналото са били "добри" и кои "лоши".
А партийните секретари?
А преподавателите по марксистка политикономия?
В ДСБ има и свестни хора, ама рибата се вмирисва откъм главата!
цитирай
16. raylight - Лустрацията
11.04.2009 15:42
трябваше да е за номенклатурата и хората с военни чинове, преподавателите по пазарна икономика в ТУ-София не се броят
цитирай
17. monarchism - raylight, на една позиция съм с п...
12.04.2009 00:11
raylight, на една позиция съм с полската "Право и Справедливост" - не само номенклатурата, но и преподавателите в университетите трябва да бъдат лустрирани.

Колкото до Иван Костов - преди време зададох подобен въпрос на templar. Неговият отговор бе приблизително следния: "Костов не прокара такъв закон, защото половината от СДС трябваше да си отиде и парламентарната група да се разпадне."

Не ти ли се струват много оправданията за нещо, което един истински антикомунист би трябвало да направи веднага щом властта попадне в ръцете му?
цитирай
18. raylight - Има разлика между теория и практика
12.04.2009 10:03
Ако си спомняш, Костов вкара накрая на управлението си закон за премахване на депутатския имунитет и тогава СДС се разцепи, Бакърджиев и Ко отведоха половината от тях и гласуваха против, така законът не се прие. С какъвто мат'риал разполагаш, това се случва
цитирай
19. monarchism - А защо Костов разполагаше с такъв ...
12.04.2009 10:52
А защо Костов разполагаше с такъв мат'риал? Това означава, че не е имал абсолютно никаква "кадрова политика". И за слепите стана ясно, че старото СДС бе създадено от БКП и бе пълно с комунисти.

Резонно обаче идва и следващият въпрос - големият антикомунист Иван Костов защо изгради партия, която прибра по-голямата част от номенклатурата в СДС? Веднага се сещам за няколко имена - Димитър Бъчваров, Евгени Чачев, ченгето ген. Атанасов и доносника Асен Агов.

Интересното вече е друго - дружбашите не се притесняват да се нарекат консерватори, акт, с който просто забиха в земята уж консерваторите от ДСБ, които уж се водят за наследници на Консервативната партия, но се смущават да го кажат гласно. Да не говорим, че Дейвид Камерън покани единствено Яне Янев, като изявен лидер на консервативна десница. :)

Интересни месеци предстоят. :)
цитирай
20. raylight - Димитър Бъчваров
12.04.2009 21:04
и Асен Агов за какво ги обвиняваш, дай твърди доказателства, ако обичаш.

Ген.Атанасов е най - силното ни оръжие срещу Доган и ако имаш нещо срещу него, дай го
цитирай
21. monarchism - За Димитър Бъчваров съм чувал, че е ...
13.04.2009 19:31
За Димитър Бъчваров съм чувал, че е бивш член на БКП. В това интервю се споменава същото - http://www.youroukov.org/?p=209

За Асен Агов - доказан доносник на ДС. В една от книгите си Николай Колев - Босия надълго и нашироко бе написал за Агов и как той е бил "лектор - международник", който е защитавал комунизЪмЪ и БКП. Ето част от писаното за Агов. Книгата е "Извинете, къде се издават дипломи за писател". София, 1992. Университетско издателство "Св. Климент Охридски"

"Предният месец се беше случил един забавен инцидент. В Стара Загора преследвачите ми започнаха да ме кандърдисват да отида на едно събрание в профсъюзния дом, където дружество „Г. Кирков” щели да идват да обясняват вътрешното и външното положение. Пробиха ми ушите да отида и да чуя. Накрая се съгласих и те ми дадоха една покана. Беше на 25 януари, точно една седмица след приключване на виенските преговори за правата на човека. България беше подписала хартата, която даваше право на свободно придвижване и свобода на словото и печата. Лекторите се оказаха Асен Агов/по неговите думи представител на главна дирекция информация при БТ, Радослав Янкулов-спортен коментатор в БР и Богдана Карадочева със Стефан Димитров. Пръв взе думата Агов и започна да дудне за социалистическата демокрация и правата на човека. За добрата БКП, КПСС и прочия щуротии, както и за лошите империалисти. Накрая започна да прави сравнение как у нас се спазват правата на човека повече, отколкото на Запад. Не се стърпях и на поканата написах за какви права у нас става дума, тъй като в момента на един български поет от Пловдив (Петър Манолов) му бяха иззели всичките права барабар с архива му, че той бе започнал гладна стачка, понеже заради стиховете му бе започнато следствие и имаше мярка за неотклонение. Отдолу се подписах Н. Колев-38 год. Залата беше препълнена и като стигна до него записката ми той развълнувано я прочете и попита на висок глас дали този Н. Колев на 38 години има доблест да стане и каже откъде има тази информация? Намираше ми се малко доблест, станах и му обясних, че информацията имам от радииостанциите Свободна Европа, Дойче веле и ББС. Нещо повече, аз лично съм я дал на радиостанциите. И как може човек от толкова „Главна дирекция информация” да не знае това? Да не би да е Главна дирекция „Дезинформация”? Агов млъкна и пошушна нещо на Янкулов. Той стана и подхвана разговор за отминалите Олимпийски игри в Сеул, където нашите щангисти бяха поголовно изловени с допинг. Стана ми безинтересно и си тръгнах. Отвън Агов с треперещи ръце пушеше цигара. Като минавах покрай него му подхвърлих, че трудно вече се печелят тия пущини парите. Отговор не получих и си продължих навън. След това този политически клитор се мята из БКП, АСО и накрая кондиса при Иван Костов в СДС и ДСБ. Междувременно стана кредитен милионер, лиза задника на богатия турчин Фуад Гювен и открадна бившата тоалетна на автогара „Пирдоп”, която през 1996 г. чрез общината замени за апартамент от 88 кв. м срещу хотел Славия. Брат му бе при комунистите, та която и партия да спечели, те все са във властта. Трябва да си напълно безгръбначен, за да можеш да живееш така. На всичко отгоре някаква мутра го поду от бой на улицата и той лежа в болница чувствително наедрял в областта на мястото под шапката. С една дума-демокрацийка."

Преди 2 години някъде, Георги Ифандиев и Босия извадиха на Агов два доноса, които е писал по времето, когато е бил "лектор" в БТА. Документите бяха показани в ефир. Не съм чул Агов да е направил нещо. Тази година, ако не се лъжа, Георги Жеков извади същите два доноса и ги прочете в ефир. Искрено съжалявам, че не записах това предаване. Там водещят (какъв е той е тема на друг на разговор) питаше другаря Асен Агов как може дядо му да е бил дружбаш и да участва заедно с другите членове на своята партия, в узурпирането на законната власт в Царство България. Онзи взе да се възмущава как може да му се задава такъв въпрос - дядо му бил демократ и се борил срещу царската диктатура, а по-късно тази на проф. Цанков, която също не била демократична. Предавам думите по памет. Изключителна гнусотия. Това обаче се припокрива с думите на Костов - "“До портрета на Александър Стамболийски е този на неговия морален убиец, палача Александър Цанков.” /Иван Костов – в.”Труд”05.07. 1999 г./"

Дали всички в ДСБ смятате мръсният урод - Стамболийски за велик водач? Просто питам.

Виждам, че в партията има амбициозни млади хора. Това е добре, но на мен поне ми е ясно, че в ДСБ нищо не може да се промени, докато в управлението на партията са "старите муцуни", с тъмно минало...
цитирай
22. zakho - логото монархист
27.04.2009 22:58
по логото виждам, че си монархист. Не го споделям, но съм напълно съгласен с теб. ГРЕШИШ само в едно:не е само Агов.Виж им биографиите.
цитирай
23. zakho - сито, гивгир, sieve
27.04.2009 23:13
raylight моля да ме извиниш за намесата в твоя блог, но бих искал да ти предложа нещо. Представи си, че сме избиратели, и че искаме да изберем 240 нормални народни мажоритарни представители. Компетентни, интелигентни, честни и без утежняваща биография. Май ще е по-лесно да се научи наизуст Енциклопедия Британика. Не казвам, че безнадеждно, но си струва да се опита. Предложи го, ако си съгласен.Явно, че блогът ти е много популярен.Поздрави.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: raylight
Категория: Технологии
Прочетен: 3244446
Постинги: 365
Коментари: 2485
Гласове: 11853
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930