Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2014 07:07 - Тайни и загадки. Човек от миналото попаднал в нашето време
Автор: ernest Категория: Други   
Прочетен: 8419 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.11.2014 17:31

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Част от учените са на мнение, че пътешествие във времето е невъзможно, докато други заявяват, че това не само, че е възможно, но има такива случаи. Срещат се необясними събития, които говорят, че пътуването във времето, премествания във времето са възможни.

Има напълно документиран случай на човек, който се е изгубил във времето и от 23 април 1958 г. е попаднал в 23 април 2006 г. Това се случва в Киев. Вървял по улицата и гледал с недоумение 9 етажен жилищен блок и тръгнал да търси улица (улица Пещана), която нямало, а по-късните разследвания показали, че в миналото именно тази улица се казвала така. Попитал каква дата е и когато му отговорили заявил, че не е възможно. Хората не знаейки какво да правят с изпадналия в шок човек го закарали на психиатър. Документите на комсомолската му книжка показвали година на издаването 1956 г. и книжката била съвсем нова. Имената му Сергей Валентинович Пономаренко.

image

Комсомолската книжка на Сергей Валентинович Пономаренко

Дрехите му също били нови и с кройка като от онова време. Докато се намирал при психотерапевта Павел Крутиков в кабинета както и като вървял по коридора камерата го снима, а той намирайки се в психиатрията със строг контрол по някое време на третия ден изчезва. Докато човекът се намира в кабинета 32 минути стенният часовник и този при доктора престават да работят. Когато пациентът излиза от кабинета часовниците отново започват да работят. В същото време камерата записва и показва точен час. Последното, което той си спомнял е, че видял странен обект с камбанообразна форма във въздуха. Този човек носел на врата си съвсем нов фотоапарат модел ФЭД от 50-те години. Като доказателство докато се намира в клиниката, доктора дава да промият фотолентата стар модел, каквито отдавна не се произвеждат и дори не се знае с абсолютна точност как са ги правели в миналото. На нея имало заснети различни неща. Когато я проявяват имало снимки на сградите както изглеждал Киев през 50-те, на младежа, на млада жена (вероятно негова позната), но също се намерила и една на неидентифицираният обект с камбановидна форма, за който споменал Пономаренко на доктора. По думите му в мига, в който той заснел странния обект се озовал в друг свят.  Докторът задава въпрос на човека относно снимката с неидентифицирания обект, докато Пономаренко иска да се върне в неговото си време.
След направена полицейска справка нещата стават още по-странни. Сергей Пономаренко изчезнал през 1978 г. на 23 април на 46 г. Той отново изчезва. Записано е, че взел със себе си фотоапарата излязъл от къщи и изчезнал. Донесението за изчезването в полицията, че Пономаренко е направено от Валентина Кулиж. В архивите се пази негова фотография на 46 г. Когато лекарят правейки своето разследване я намира се оказва, че тя е жената от снимката, и тя казва, че Пономаренко не се е изгубил, но ще се върне. Тя била добра позната с изчезналия. Възрастната жена показала снимка от 1958 г. с Пономаренко и това е същият човек, който бил при доктора. Интересното е, че се пази лента от 1958 г. в радиопредаване с гост Сергей Пономаренко, където той разказва за достиженията на бъдещето, които ще бъдат направени. Валентина Кулиж също казва, че по онова време Пономаренко започнал да говори неща, които нямало от къде да знае. Той казвал, че виждал бъдещето. Станал писател, пишел статии във вестниците. Съхраняват се записи в архивите, където той разказва за различни достижения на бъдещето - в едно предаване говори за микровълнова печка, в друго за байпас на сърце, телефон без жици (джи ес ем), но той не само говори, но добавя и детайли и термини, които по онова време не са известни. На записите от видеокамерата докато Пономаренко се намирал в клиниката се вижда как той наблюдава някои от хората от работещите в нея, които си приготвят храна с микровълнова печка и чете медицински списания.

Повече от явно е, че той е извършил повече oт eднo пътешествиe във времето. Но къде ли се намира от 1978 г.? Две години след посещението на лекаря при Валентина Кулиж тя му се обадила и показала писмо (плик със снимка), което получила от Сергей Пономаренко, без адрес и подател. Вътре се намирала снимка на Пономаренко, която е направена в Киев някъде в бъдещето с високи сгради, не е съвременна, а той изглежда така, както е на снимката през 1978 г. На снимката й пише: "При мен всичко е наред, ще се опитам да се върна."

image

Снимката с Пономаренко в бъдещето

image

Пономаренко в бъдещето при доктора забелязва, че часовникът е спрял


image

Пономаренко пита доктора колко е часът и доктора поглежда швейцарския си часовник, който също е спрял

image
Пономаренко отляво снимка от фотоапарата му от 1958, а отдясно пред 2006 г. при доктора

image

Снимката от камера 1, Пономаренко в клиниката през 2006 г.

image

Снимката на Пономаренко в клиниката - наблюдава как сътудник си е притоплил храна в микровълнова печка и минава покрай него

image

Снимки на Пономаренко и негова позната

image

Снимка на Киев от 50-те от лентата на Пономаренко

image

Още една снимка на Киев от 50-те от лентата

image

Последната снимка на Пономаренко с неидентифициран летящ обект, при която се озовал в друго време


image

Снимката на Пономаренко от 1978 г., който се издирва заедно с част от ръката на полицая, който през 2006 г. го забелязва шашардисан на улицата пред блока

image
 
Част от текста за Пономаренко, който се издирва


image

Снимката на познатата на Пономаренко през 1958 г. на 16 г.


image

Снимката на познатата на Пономаренко по време на правенето на филма около 2010 г.

image

Отдясно - снимката на Пономаренко в бъдещето, а в ляво снимка през 1978 г., когато е изчезнал

image

Oтляво снимка на Киев преди 2-3 години, отдясно Киев с Пономаренко в бъдещето

Очаквайте постингите от поредицата ми Тайни и загадки




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ernest
Категория: История
Прочетен: 2665405
Постинги: 576
Коментари: 1166
Гласове: 1228
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031