Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.09.2020 11:37 - Ретрограден Марс в Овен
Автор: luckyraya Категория: Бизнес   
Прочетен: 812 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Марс започна ретроградното си движение в знака, на който е управител Овен.

До 14-ти ноември  е важно да запазим спокойствие и да бъдем по-внимателни. Важно за всеки от нас ще бъде да се стремим да обуздаваме емоциите си и да избягваме да бъдем агресивни към себе си и другите. Нека се постараем да бъдем възприемчиви, приемащи, толерантни, щедри и великодушни.

По време на своята ретроградна фаза Марс ще образува квадрати със Сатурн, Юпитер и Плутон. Точно сега е момента да анализираме събитията около Covid-19 и да се справим с последиците от тях. Енергията на аспекта квадрат създава наглед напрегнати ситуации в тях се крие по-дълбок конфликт, като основният въпрос е дали да се върнем към нормалността или предишната нормалност всъщност е самият проблем. Юпитер завършва своята ретроградна фаза на 13 септември и ще породи стремеж за обмисляне на философско/идеологичните ни представи за реалността, в която бихме искали да живеем. Този вътрешен копнеж за дълбока трансформация и промяна се подкрепя и от лунните възли, които са по оста Близнаци/Стрелец.

Слънцето влиза в знак Везни (управляван от Венера в Лъв) от 22 септември и формира опозиция срещу Хирон (лечителя/учетеля) в Овен. Това ще ни подтиква да открием вътрешните си конфликти (ретрограден Марс в Овен) и нежно, любящо, щедро и хармонично (Венера в Лъв) да ги изцелим.

В края на септември (на 29), Сатурн приключва с ретроградната си фаза. Но!!! …. е в квадрат (напрегнати ситуации) към Марс и Лилит (в Овен). Тази енергия ще ни разкрие всички структурни слабости (Сатурн в Козирог), те ще стават все по-очевидни, настроението ни ще става все по-нервно, ако се съпротивляваме на напиращата трансформираща енергия, носеща новото …. Промяната!!! Възможно е да възникват множество конфликтни ситуации, защото някои имат много да губят….. Промяната е неизбежна!!!.... Колкото повече ѝ се съпротивляваме, толкова повече ще бъдем наранени. Нека бъдем мъдри!!!

Нека бъдем Този, който търси и намира,

Нека бъдем Този, който намира и се изумява,

Нека бъдем Този, който се изумява и се смирява,

Нека бъдем Този, който се смирява и осъзнава,

Нека бъдем Сътворяващото себе си Съзнание!

 

Нашето психологическо благополучие зависи повече от личната ни гледна точка, отколкото от основните обществени процеси. Разбира се, всички сме засегнати по един или друг начин от проблемите, причинени от пандемията и сътресенията, свързани с нея. И все пак личната ни визия ще ни помогне да останем фокусирани. Нека си поставяме постижими  цели, без да се сравняваме и съревноваваме с другите. Например можем да се съсредоточим върху:

Ш  професионалното ни развитие,

Ш  хармоничните ни взаимоотношения,

Ш  творческото или духовното развитие,

Ш  справянето с ежедневието и т.н.

Тези от нас, които имат Слънце, Луна или Асцендент в знаците Овен и Скорпион ще чувстват по-осезателно тази енергия и е важно да проявят повече търпение и мъдрост.

Ка да поръчате лични анализи вижте тук 💻 : https://www.astropsymag.eu

📞 +359 877 78 78 94  lucky888@abv.bg

💥💥💥 Повече АстроПсиМаг статии може да откриете тук: http://luckyraya.blog.bg/

 image




Гласувай:
1


Вълнообразно


1. apostapostoloff - Ретроградният Марс не
10.09.2020 14:09
оказва никакво влияние върху земните дела. Вземи че прочети моите учебници и не се излагай като кифлазжийка!
цитирай
2. krumbelosvet - Апоапоффф не се усеща,
11.09.2020 02:57
че авторката зове за СПОКОЙСТВИЕ, толерантност и ЛИЧНИ занимания. Т.е. - никакви протести и оставки.
А вече трети месец Марс виси ярко-червен в нощното небе и впечатлява всеки, който поглежда към небето и няма големи диоптри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: luckyraya
Категория: Новини
Прочетен: 207717
Постинги: 337
Коментари: 15
Гласове: 148
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031